Sök Meny
Såld

Malmö / Arlöv - Arlöv - Burlöv / Nygatan 1C

Välplanerat i Arlövs vackraste hus.

Välplanerat i Arlövs vackraste hus. Här säljs en 88 kvm stor genomgående trea centralt placerad i Arlöv. Mycket bra förbindelser och alla bekvämligheter på promenadavstånd. Lägenheten är ljus och mycket trevligt planerad med två rymlig sovrum, stort kök och vardagsrum, helkaklat bad med bubbel badkar samt en härlig inglasad balkong. Boendet är mycket bekvämt och välanpassat med stor hiss från markplan, där även tvättstugan ligger. Förråd finns i separat byggnad. P-plats för en liten avgift tillhör. Välkomna på visning av ett bekvämt, centralt och välanpassat boende med bra kommunikationer.

Sponsrade länkar
Malmö / Arlöv / Arlöv - Burlöv
Nygatan 1C
Slutpris: 975 000 kr
Boarea: 88 kvm
Avgift: 5 736 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Arlöv / Nygatan