Svängomstigen 3

Svängomstigen 3

Slutpris

4 860 000 kr


Munkebäck— Asmundtorp— Landskrona

Svängomstigen 3


Slutpris
4 860 000 kr

Munkebäck— Asmundtorp— Landskrona

1-plansvilla i toppskick med dubbelgarage och pool

I Munkebäck, alldeles i utkanten av Asmundtorp hittar man denna väldisponerade familjevilla som stod färdigbyggd 2018. Därefter har man kompletterat med trädäck, staket, stenläggningar, uterum, pool och jacuzzi. Generöst tilltagen tomt på härligt, skogsliknande läge i utkanten av området med fri vy över Asmundtorp by och böljande fält. Eftermiddags- och kvällssol över pool och trädäck. Observera att ett nybyggt hus är befriat från fastighetsavgift de första 15 åren.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig entré som öppnar upp sig mot matplats, kök och vardagsrum i en halvöppen disposition. Denna yta kompletteras av två badrum samt 4 sovrum i skiftande storlek där det större är avdelat och kan nyttjas som två.

Dubbelgarage om dryga 50 kvm samt uppfart med plats för ett par bilar.

Till Asmundtorp går skolbuss och där finns såväl skola, årskurs F-9 som idrottsplats, ICA Nära och pizzeria. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till Pågatåg mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Större matbutiker och köpcentra i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
150/69 kvm
Driftkostnad
25 776 kr/år
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-10

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Svängomstigen såldes av oss 2021-03-10. Se alla våra försäljningar i Asmundtorp samt även på Svängomstigen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.