Tranarpsvägen 398

Tranarpsvägen 398

Slutpris

3 000 000 kr


Åstorp

Tranarpsvägen 398


Slutpris
3 000 000 kr

Åstorp

CHARMIGT HUS PÅ LANTLIGT LÄGE MEN ÄNDÅ CENTRALT I ÅSTORP!

Söker ni ett charmigt hus med en gedigen tomt på 3098 kvm på landet som ändå ligger centralt med bara några minuter från centrum i Åstorp där det bara är att flytta direkt in i? Välkomna till Tranarpsvägen 398!

Husets placering är väldigt bra då det ligger en bra bit ifrån vägen och på baksidan har man en fantastiskt fri sikt med ingen närliggande byggnad, en utsikt som måste upplevas på plats. Bred uppfart med plats till flertalet bilar och en carport. Bredvid carporten finner man ett förråd och en vinterbonad gäststuga, perfekt om man har gäster som ska stanna över eller en tonåring som vill ha sitt egna. Ett hus som passar både den lilla som den stora familjen där man har fyra sovrum men möjlighet till fem om man gör om rummet som idag används som ett kontor dock utan fönster. Vattenburen golvvärme på första plan. Det finns ett helkaklat badrum på vardera plan där båda är utrustade med dusch samt ett badkar i det på ovanvåningen som är nyare renoverat. Ovanvåningens badrum andas spakänsla och får en lyxig touch med de stora klinkerplattorna, snyggt!

En öppen modern planlösning mellan kök och matsalsrummet som bildar en härlig rymd och ett trevligt ljusinsläpp. Ett kök som tar fram matglädjen med bra förvaring och goda arbetsytor med köksön samtidigt som man kan vara social med gästerna eller blicka ut över den välskötta framsidan. Kan inredas med ett matbord för större tillställningar och genom matsalsrummet kan man öppna ut mot trädgården och trädäcket, trevligt. Grovköket ligger i anslutning som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Förbi matsalsrummet når man vardagsrummet som får plats med stor soffgrupp, mysig detalj som kaminen som även ger en bra värmekälla. Från vardagsrummet når man uterummet, tänk er att bjuda hem vänner/familj och bjuda på middag med den fria sikten över åkrarna och utsikt in mot Åstorp.

För pendlaren är det ett optimalt läge med smidigheten att enkelt komma ut på motorvägen som tar er till grannkommunerna, Ängelholm och Helsingborg på bara några minuter. Väla ligger ca 12 minuter ifrån med över 200 butiker. I Åstorp finner man livsmedelsbutiker som OJ och Lidl, goda bussförbindelser/tåg, vårdcentral, apotek, restauranger som pizzerior. Har ni barn så finns det skolor upp till olika åldrar.


Boarea/biarea
158/16 kvm
Driftkostnad
28 921 kr/år
Tomtarea
3 098 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-02-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Tranarpsvägen såldes av oss 2021-02-07. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Tranarpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.