Skolgatan 5c

Skolgatan 5c

Slutpris

410 000 kr


Centrum Åstorp— Åstorp

Skolgatan 5c


Slutpris
410 000 kr

Centrum Åstorp— Åstorp

Kvadratsmart lägenhet ombyggd till en tvårumslägenhet!

Högst upp i huset hittar vi denna välplanerade och kvadratsmarta lägenhet som byggts om från en enrumslägenhet till en tvårumslägenhet.

Man stiger in i en hall med bra förvaring i form av garderob. Direkt till höger har vi badrummet utrustat med dusch, handfat och toalett. Sedan har vi köket med svart inredning och utrymme för matplats. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, vask samt kyl/frys. Mellan köket och vardagsrummet finns det ombyggda sovrummet som är tillräckligt stort för en 120cm säng. Vardagsrummet är även det rymligt och här finns utrymme för en liten kontorshörna, stor soffgrupp samt mer förvaring i form av garderober.

Man har även ett vindsförråd på samma våning som lägenhet som ger utmärkt extra förvaring.

Skolgatan 5C ligger väldigt centralt i Åstorp med ett otroligt bra läge. Här bor man med gångavstånd till allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och tandläkare. Tågstationen ligger endast ett stenkast från huset och det tar knappt en minut med promenadavstånd att nå. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp till Helsingborg med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna annars finns det garageplatser som det råder kö-system till. Nämnvärt är att även fiber (100/100mbit) ingår i avgiften vilket det sällan gör i en förening samt att det finns både ett stort källarförråd och ett matförråd som tillhör lägenheten.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 896 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2021-09-07. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.