Bjärshögsgatan 70

Bjärshögsgatan 70

Slutpris

3 500 000 kr


Åstorp

Bjärshögsgatan 70


Slutpris
3 500 000 kr

Åstorp

STOR FAMILJEVILLA MED CARPORT, GARAGE, UTERUM, TRÄDÄCK OCH POOL!

Äntligen saluförs en stor villa om 237 kvm boarea och 230 kvm biarea som är ett 1-1/2 planshus med källare, fin trädgård med pool, uterum och trädäck i omtyckta Åstorp, närmare bestämt, Bjärshögsgatan 70!

Finns väldigt goda parkeringsmöjligheter antingen på grus eller stenlagda uppfarten, carporten eller i garaget.

På första plan möts ni av en ljus rymlig hall med ett klinkergolv som sedan går över till det gråa laminatgolvet. I anslutning till hallen finner man gäst-toaletten och längre fram är husets första badrum som renoverades år 2021. Inrett i ett fint klinkergolv som skapar en lyxig känsla med golvvärme tillsammans med vitmålade väggar och spotlights. På första plan finner vi de tre första sovrummen, i bra storlekar där samtliga rymmer säng och förvaring. Köket är äldre men har väldigt goda förvaringsutrymmen, arbetsytor och plats till matbord. Fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor finner ni i vardagsrummet som ligger i vinkel där ena delen kan möbleras med soffgrupp och andra med matbord. Från vardagsrummet når man uterummet som i sin tur öppnas upp mot trädäcket och poolen. En fantastisk trädgård och en plats som utnyttjas väl under sommarperioderna, bjud hem vännerna och njut!

Ovanvåningen är vitmålad och lagt ett nytt ljusare golv samt bytt ut fönsterpartierna i allrummet. Allrummet delar av de två stora sovrummen där det ena har utgång till balkongen.

I källaren finner man ett vardagsrum som idag är inrett som ett gym. En klädkammare, tvättrum med god plats till att hänga upp tvätten, pannrum, två rum som kan inredas som sovrum, pentry med spis/ugn samt kombinerad kyl och frys. Helkaklat badrum som renoverades under 2014 av tidigare ägare med både dusch och badkar. Det finns ingång utifrån ner till källaren och när man kommer in genom dörren möts man av ett rum som kan inredas med matbord och i anslutning ett mindre matrum/skafferi. Detta möjliggör för er som vill bedriva verksamhet hemifrån då era kunder inte behöver gå igenom entrén på första plan eller för er som har vänner som reser en längre sträcka och behöver övernattning.

Här bor man i ett omtyckt område med närhet till god kommunikation och service. Otroligt smidigt att kunna ta sig runt med de goda bussförbindelserna som enbart ligger på ett promenadavstånd bort från bostaden. I centrum finner man tågstationen och ni kommer enkelt ut på motorvägen om ni färdas med bil. I Åstorp växer man upp i en trygg miljö med bra förutsättningar med skolor och aktiviteter som fotbollsplan inom promenadavstånd. Det finns allt från livsmedelsbutiker, vårdcentral, bank, bensinstation till grönområden.


Boarea/biarea
237/230 kvm
Driftkostnad
69 733 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Rum
10 rum (7 sovrum)
Såld
2022-03-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Bjärshögsgatan såldes av oss 2022-03-11. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Bjärshögsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.