Dalslandsgatan 9

Dalslandsgatan 9

Slutpris

2 370 000 kr


Åstorp

Dalslandsgatan 9


Slutpris
2 370 000 kr

Åstorp

Familjevilla på återvändsgata belägen i attraktivt läge i Åstorp!

Belägen i ett av Åstorps mest attraktiva lägen finner du denna familjevilla om 4 rum + kök och med möjlighet att sätta din egna prägel på ditt nya boende! Villan har en boarea om 113kvm samt en biarea om 113kvm. Här njuter du inte bara av ytan utan också av en härlig trädgårdstomt där du kan starta grillen, sätta dig i solstolen på den härliga uteplatsen medan barnen leker tryggt tack vare att bostaden ligger på hörntomt på en återvändsgatan.

Invändigt har villan tre sovrum på entréplan varav ett med egen walk-in-closet. Walk-in-closet:en har tidigare varit ett sovrum så möjlighet finns att skapa ett extra sovrum på entréplan. Kök med luckor i ek från 2008 med plats till både bak och matlagning tillsammans med familjen, stora möjligheter till förvaring finns tack vare kökets storlek och design. Matplats finns i anslutning till köket, perfekt umgängesyta för de dagar du bjuder hem dina vänner och du står för matlagningen medan de bekvämt sitter vid matplatsen.
Från matplatsen finns utgång ut till uterummet med skjutpartier vilket gör det både möjligt att stänga till för att förlänga sommaren eller öppna upp mot trädäcket för att få större yta.
Vardagsrummet har en generös storlek och även härifrån nås det härliga uterummet. Vardagsrummet har fönster i tre väderstreck vilket ger en fantastiskt ljusinsläpp.
På entréplan finns ett stort badrum med våtrumsmatta på golv och vägg.

Mellan kök och vardagsrum finner du trappan ner till källaren, det första du når är ett allrum med fina detaljer på vägg och innertak, en vacker kamin finns till höger om trappan. I källaren finns ett extra sovrum med klinkergolv, toalett med klinkergolv och ett intill liggande rum som håller på att förberedas till duschrum, ett hemmagym, tvättstuga och torkrum samt tre rum för förvaring.

Bilen körs bekvämt in i garaget eller parkeras på uppfarten.

Denna bostad får du bara inte missa! Tveka inte, anmäl dig till visning redan idag!


Boarea/biarea
113/113 kvm
Driftkostnad
39 851 kr/år
Tomtarea
679 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-06-20

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Dalslandsgatan såldes av oss 2021-06-20. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Dalslandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.