Granvägen 21B

Granvägen 21B

Slutpris

3 400 000 kr


Björnås— Åstorp

Granvägen 21B


Slutpris
3 400 000 kr

Björnås— Åstorp

Totalrenoverat hus med attraktivt läge som har direktkontakt med Söderåsen!

Det är inte ofta det ges möjlighet att köpa ett stort genomgående renoverat hus uppe på Björnås. I direkt anslutning till den vackert anlagda och lättskötta tomten med stort vinterisolerat uterum finns Söderåsens underbara bokskogar med Skåneleden och oändliga naturupplevelser. Samtidigt nås både Helsingborg och Ängelholm på under 20 minuter. Uppe på Björnås finns förskola och skola för de yngre barnen och i Åstorp ett fullt serviceutbud. Drömläge för den som söker lugnet och naturen men samtidigt vill ha närhet till service, skola och pendlingsavstånd till alla större städer i regionen.

Huset som byggdes 1975 genomgick 2008 en totalrenovering samt tillbyggnad. Man bytte tak, fönster, hängrännor, fasad, entrédörr m.m. Inomhus gjordes också en totalrenovering. På baksidan av huset, i direktkontakt med Söderåsens natur, ligger det vinterbonade uterummet från 2011 om ca 45 kvm med vattenburen golvvärme som ger möjlighet att nyttja detta härliga rum året runt. Tidigare har det funnits bygglov för en kamin även i uterummet vilket ger möjligheter för den som vill öka mysfaktorn ytterligare under kallare årstider.

Tillbyggnaden som gjordes 2008 gav huset tre ytterligare rum som kan användas som kontor, gästrum eller sovrum. Tillbyggnad lämpar sig även för de som har eller vill ha verksamhet hemma då man enkelt kan sätta igen en vägg så det blir för sig självt med egen ingång.

Förutom de tre rummen i tillbyggnaden så erbjuder entrévåningen ett kök med gott om förvaring och egen matplats. Från köket når man uterummet. Man har ett stort vardagsrum med en mysig kamin som har ett smart system som sprider värmen i hela huset. Vem vill inte slå sig ner i soffan framför spisen tillsammans med nära och kära? Vidare så har man ytterligare ett stort sovrum, badrum med badkar, grovkök med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Grovköket har egen entré. På ovanvåningen finns ytterligare tre sovrum, toalett och en klädkammare. Det stora sovrummet har en hel vägg med skjutdörrsgarderober. Man har stora fönsterpartier ut mot skogen och även en egen balkong. Wow!

Driftkostnaderna har legat på ca 40 000 kr per år för familjen som bor här idag. I september 2018 så installerades dock en helt ny luftvärmepump som kommer hålla nere driftkostnaderna. Uppgifterna vi redovisat är från en ett års period innan den monterades.

Här bor man på Åstorps mest populära område, Björnås. Med direktkontakt till Söderåsen och ett mycket barnvänligt område med närhet till Björnås förskola och Tingdalsskolan.

Kort sammanfattat så är huset i väldigt gott skick utan större underhållsåtgärder på många år. Här är det bara att flytta in och trivas!


Boarea/biarea
201/6 kvm
Driftkostnad
40 300 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Rum
8 rum (7 sovrum)
Såld
2019-04-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Granvägen såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Granvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.