Sök Meny
Såld

Ängelholm / Åstorp - Häljarp / Häljarpsvägen 178

Mindre hästgård i vackert läge

Nu finns möjligheten att förvärva denna mindre hästgård om ca 2 hektar i vackra Häljarp. Här bor du enskilt på landet i ett 1,5 plans hus från början av 1900-talet. Gården omringas av åkrar och fält och ger en vidsträckt utsikt. Härifrån har du första parkett när rapsen står i sin allra finaste blom. Här finns möjligheten att skapa sin drömtillvaro nära djur och natur på nära avstånd till både Åstorp, Ängelholm och Helsingborg. På 5 minuter är du ute på E4:an vilket ger ett perfekt utgångsläge för dig som pendlar. På gården finns ett stall med fyra boxar, uppvärmd sadelkammare samt belyst ridbana. Gården omfattar även en vacker trädgårdstomt med fruktträd och en stor gräsmatta samt flera hagar i varierande storlekar. Här kan du också njuta av den intilliggande bäcken lite extra med en mysig grillplats till hands.

Gården är belägen i Häljarp, cirka fem minuter från Åstorp. Härifrån tar du dig till Ängelholm och Helsingborg på femton minuter åt vardera håll. Närliggande skolor och matbutik finns i Åstorp eller i Strövelstorp.

För dig som vill bo enskilt på en gård med fantastisk miljö nära inpå, men ändå har närhet till stad och puls så kan Häljarpsvägen 178 vara drömmen. Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Sponsrade länkar
Ängelholm / Åstorp / Häljarp
Häljarpsvägen 178
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea/biarea: 190/110 kvm
Driftkostnad: 44 819 kr/år
Tomtarea: 20 351 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Åstorp / Häljarpsvägen