Idrottsgatan 3e / Åstorp

Välplanerade fyra rum och kök på Idrottsgatan.

Slutpris
520 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
6 236 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på idrottsgatan såldes av oss 2018-11-20. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på idrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med fyra rum och kök på 100 kvm. Denna lägenhet ligger bara en halvtrappa upp i huset och är både genomgående och på en gavel vilket gör att lägenheten blir väldigt ljus och trivsam. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum, ett med egen balkong, en gästtoalett och ett badrum samt ett kök med stor separat matplats. Badrummet och gästtoaletten renoverades av föreningen i samband med stambyte i huset. Det finns källarförråd och tvättstuga i källaren, väldigt lättillgängligt. Parkeringsplats ingår i avgiften och det finns garageplatser att hyra.

Här bor man i en stor och ekonomisk skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral.
Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation.
Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende.

Välkommen till ditt nya hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration