Idrottsgatan 1C

Idrottsgatan 1C

Slutpris

700 000 kr


Åstorp

Idrottsgatan 1C


Slutpris
700 000 kr

Åstorp

3:a om 83 kvm med härlig balkong och stora möjligheter för den händige!

Nu ges möjlighet att förvärva en ljus 3:a om hela 83 kvm och med en härlig balkong som bjuder dig på eftermiddags- och kvällssol.
Bostaden har en attraktiv planlösning med två rymliga sovrum, stort vardagsrum, kök med intilliggande matplats samt ett helkaklat badrum.

Du kliver in i en välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober höger om entrén, vänster om hallen når du ett av sovrummen som nyligen fått sig en uppfräschning med ljusa, vita väggar. Detta sovrummet blickar ut mot innergården och fönstret ger ett fint ljusinsläpp.
Rakt fram från hallen når du vardagsrummet som är bostadens givna samlingspunkt med plats till att bjuda hem både vänner och familj, du kan inreda med dina favorit möbler, och vardagsrummet har även en franska balkong som ger det där lilla extra.
Bostadens kök är ett äldre vitt kök med rymlig matplats intill, köket är bra planerat och för dig som är händig så är möjligheterna många.
Från matplatsen når du mastersovrummet med den härliga balkongen. Nuvarande ägare har inrett rummet så att sängen blickar mot balkongen och det fina ljusinsläppet som den ger.
Badrummet är ett helkaklat badrum med både badkar och dusch, WC och handfat ligger separat och kan nås från två håll vilket gör man två personer kan använda badrummet utan att man springer på varandra.

Missa inte denna lägenhet! Anmäla dig till visning redan idag!


Boarea
83 kvm
Avgift
5 420 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-07

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Idrottsgatan såldes av oss 2021-11-07. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Idrottsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.