Kolonigatan 9

Kolonigatan 9

Slutpris

1 750 000 kr


Åstorp

Kolonigatan 9


Slutpris
1 750 000 kr

Åstorp

FINT 1-1/2 PLANS HUS MED INREDD KÄLLARE I OMTYCKTA ÅSTORP!

BESIKTIGAD FASTIGHET OCH FÖRSÄKRAD MOT DOLDA FEL.

Har ni varit på jakt efter ett 1-1/2 plans hus med inredd källare i ett barnvänligt område med stor tomt och lätt att parkera bilarna kan vi nu stolt presentera er till Kolonigatan 9!

Ett charmigt 20-tals hus i tre plan med tidstypiska drag. Första plan erbjuder en rymlig hall med klinkergolv som tar en vidare in i bostaden där man möts av den höga takhöjden och det härliga ljuset som flödar in i vardagsrummet och matsalsrummet. Två härliga stora rum med trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och stort matbord. Ett kök som gör det kul att laga mat där man kan blicka ut över sin trädgård och samtidigt vara social med gästerna i matsalsrummet. Praktiskt med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Från köket når man husets andra entré, smidigt när man varit och handlat att parkera precis utanför och bära in kassarna direkt in i köket. Från denna entré når man källaren. Inredd källare med klinkergolv som har ett gästrum/kontorsrum, gäst-wc, tvättstuga med dusch och ett pannrum som även används som ett förvaringsutrymme.

Det finns två sovrum idag som man finner på ovanvåningen men det kan bli fyra om man gör om matsalsrummet på första plan och gästrummet i källaren. I bägge sovrum ligger ett fint brädgolv tillsammans med ljusa kulörer på väggarna och inredda garderober. Från det ena sovrummet når man balkongen. Här uppe finner man även ett stort helkaklat badrum som är utrustat med dusch och golvvärme. Från hallen når man trappen upp till vinden, bra med förvaringsutrymme och stor potential att skapa sitt egna och göra något häftigt av det.

Kolonigatan 9 är beläget i ett populärt och barnvänligt område i Åstorp med goda kommunikationer och service inom räckhåll. En fantastisk stor tomt med äppelträd, Viktoria-plommon, stort bigarråträd och två körsbärsträd vid parkeringen. Här ute har det spenderats mycket tid på det stora trädäcket och den härliga gräsmattan, perfekt för barnfamiljen. Det finns ett förråd här ute som används som förvaring, praktiskt att bevara utemöbler och trädgårdsredskap i. Smidigt att ta sig runt även för er som inte har bil då busshållsplatser ligger väldigt nära. Sedan har ni tågstationen inom promenadavstånd som kan ta er bland annat in till Helsingborg. Skolor, grönområden, livsmedelsbutiker, bensinstation, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Ett område att trivas i!


Boarea/biarea
109/80 kvm
Driftkostnad
39 083 kr/år
Tomtarea
1 069 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-05-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på kolonigatan såldes av oss 2020-05-22. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på kolonigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.