Nyvångsgatan 12

Nyvångsgatan 12

Slutpris

2 070 000 kr


Åstorp

Nyvångsgatan 12


Slutpris
2 070 000 kr

Åstorp

MYCKET FINT HUS MED EN FANTASTISK TOMT!

Välkomna till Nyvångsgatan 12 - Drömhuset för familjen som har allt man någonsin drömt om som är beläget i ett attraktivt område med allt inom räckhåll som Åstorp erbjuder!

1-plans villa med en inredd källare på 81 + 81 kvm på 7 rum med 5 sovrum, välskött tomt, uppfart med garage och två trädäck. Bostaden präglas av modernitet och funktionalitet med en öppen och välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. På första plan har man tre väldisponerade, ljusa sovrum, helkaklad toalett med golvvärme, ett modernt fint kök med matplats och ett stort vardagsrum som kan inredas med soffgrupp och ett större matbord. Från vardagsrummet har man utgång till trädäcket, favoritplatsen på sommaren att kunna ha möjligheten att öppna upp och förlänga rummet. Trädäck med tak och bra med plats för möblemang för trevliga tillställningar som sedan går över till gräsmattan och ett till trädäck i ena hörnet. Möjligheternas tomt som inte är för stor eller för liten. Källaren är inredd som erbjuder två till sovrum där det ena är inrett som en walk-in-closet idag, gillerum med golvvärme som är barnensfavorit rum, förvaringsutrymmen under trappen, tagit tillvara på varje kvadratmeter, badrum med dusch, tvättavdelning och golvvärme som ligger i anslutning till pannrummet som har egen ingång utifrån. På framsidan finns två eldrivna markiser och på kortsidan mot garaget finns även där 2 stycken.

Redan när man kommer körandes utanför märker man att det är en familj som verkligen tar hand om sitt hus, stenlagt på framsidan med fina växter, en uppfart med plats till två bilar och ett garage med plats till ytterligare en bil annars finns det gott om parkeringar längs gatorna i området.

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med närhet till god kommunikation och service. Otroligt smidigt att kunna ta sig runt med de goda bussförbindelserna som enbart ligger få meter från bostaden eller tåget/bilen antingen in till centrum eller ut från Åstorp till grannstäderna. I Åstorp växer man upp i en trygg miljö med bra förutsättningar med skolor och aktiviteter som fotbollsplaner inom promenadavstånd. Det finns allt från livsmedelsbutiker, vårdcentral, bank, bensinstation till grönområden.

Välkomna till visning, anmälan sker genom mäklaren, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.


Boarea/biarea
81/81 kvm
Driftkostnad
42 804 kr/år
Tomtarea
722 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-05-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på nyvångsgatan såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på nyvångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.