Pilgatan 3

Pilgatan 3

Slutpris

1 245 000 kr


Åstorp Centrum— Åstorp

Pilgatan 3


Slutpris
1 245 000 kr

Åstorp Centrum— Åstorp

FINT 1-1/2 PLANS HUS MED KÄLLARE I ÅSTORP CENTRUM!

Nu har vi nöjet att presentera detta fina 1-1/2-plans hus med källare som har en fantastisk trädgård, gott om parkeringsplatser. Huset är beläget strategiskt väldigt bra med gång/cykelavstånd till allt vad Åstorp har att erbjuda.

Huset erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering med nytt kök där man tagit upp det gamla golvet och vitoljat brädgolvet som låg under, snyggt! Man har även renoverat badrummet på förstaplan. Detta skedde slutet av 2015.
Första plan är fördelad på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig ytterplaggen. På hallens högra sida finner man det renoverade badrummet med dusch som är inrett med plastmatta. Vidare stiger man in och möts av det härliga ljusinsläppet som skapar en trevlig rymd i det öppna vardagsrummet. Idag används vardagsrummet fullt ut till sällskapsytor som plats till större matbord och soffgrupp men kan lika väl göra ena delen till ett tredje sovrum. Köket är modernt inrett med valnötsmönstrade träluckor med en mörkare fin bänkskiva som snyggt bryter av och ger en härlig kontrast. Ett kök för den som gillar att laga mat då man har goda arbetsytor, förvaring och även plats till ett matbord.

Ovanvåningen möts man av en avlång hall som delar av de två sovrummen, toaletten och klädkammaren. Två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng och förvaring. Från det ena sovrummet har man även utgång till balkongen. Här uppe finner man toaletten. Praktiskt med ett badrum på första plan och en toalett på andra plan. Smart att man fördelar de privata rummen för sig på ovanvåningen och umgängesytorna på första plan.

Källaren används som en tvättstuga och där finns även uppvärmningssystemet.

En mycket trevlig baksida med en stor gräsmatta och en stenlagd uteplats i ett härligt väderstreck, bara att möblera och bjuda hem vännerna! Huset ligger strategiskt väldigt bra i Åstorp med gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda som livsmedelsaffärer, bussförbindelser, skolor, apotek, vårdcentral och aktiviteter som fotbollsplan. Väldigt smidigt och enkelt att ta sig ut på E6:an med bil till de närliggande städerna som Ängelholm och Helsingborg.


Boarea/biarea
107/62 kvm
Driftkostnad
27 448 kr/år
Tomtarea
920 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-07-31

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på pilgatan såldes av oss 2019-07-31. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på pilgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.