Pilgatan 3 / Åstorp Centrum / Åstorp

FINT 1-1/2 PLANS HUS MED KÄLLARE I ÅSTORP CENTRUM!

Slutpris
1 245 000 kr
Boarea/biarea
107/62 kvm
Driftkostnad
27 448 kr/år
Totalareal
920 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-07-31
Bostaden är såld!

Denna villa på pilgatan såldes av oss 2019-07-31. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på pilgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera detta fina 1-1/2-plans hus med källare som har en fantastisk trädgård, gott om parkeringsplatser. Huset är beläget strategiskt väldigt bra med gång/cykelavstånd till allt vad Åstorp har att erbjuda.

Huset erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering med nytt kök där man tagit upp det gamla golvet och vitoljat brädgolvet som låg under, snyggt! Man har även renoverat badrummet på förstaplan. Detta skedde slutet av 2015.
Första plan är fördelad på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig ytterplaggen. På hallens högra sida finner man det renoverade badrummet med dusch som är inrett med plastmatta. Vidare stiger man in och möts av det härliga ljusinsläppet som skapar en trevlig rymd i det öppna vardagsrummet. Idag används vardagsrummet fullt ut till sällskapsytor som plats till större matbord och soffgrupp men kan lika väl göra ena delen till ett tredje sovrum. Köket är modernt inrett med valnötsmönstrade träluckor med en mörkare fin bänkskiva som snyggt bryter av och ger en härlig kontrast. Ett kök för den som gillar att laga mat då man har goda arbetsytor, förvaring och även plats till ett matbord.

Ovanvåningen möts man av en avlång hall som delar av de två sovrummen, toaletten och klädkammaren. Två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng och förvaring. Från det ena sovrummet har man även utgång till balkongen. Här uppe finner man toaletten. Praktiskt med ett badrum på första plan och en toalett på andra plan. Smart att man fördelar de privata rummen för sig på ovanvåningen och umgängesytorna på första plan.

Källaren används som en tvättstuga och där finns även uppvärmningssystemet.

En mycket trevlig baksida med en stor gräsmatta och en stenlagd uteplats i ett härligt väderstreck, bara att möblera och bjuda hem vännerna! Huset ligger strategiskt väldigt bra i Åstorp med gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda som livsmedelsaffärer, bussförbindelser, skolor, apotek, vårdcentral och aktiviteter som fotbollsplan. Väldigt smidigt och enkelt att ta sig ut på E6:an med bil till de närliggande städerna som Ängelholm och Helsingborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.