Piongatan 46

Piongatan 46

Slutpris

1 100 000 kr


Åstorp

Piongatan 46


Slutpris
1 100 000 kr

Åstorp

Trevligt 2-plans bostadsrättshus på hörntomt med garage!

Söker ni ett trevligt 2-plans bostadsrättshus med potential på hörntomt med totalt tre sovrum, garage och ett läge som underlättar er vardag? Välkomna till Piongatan 46 i omtyckta Åstorp!

Från att ni parkerat bilen antingen på uppfarten eller i garaget så möts ni av en ljus hall med god plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner ni vardagsrummet, ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp tillsammans med lättmöblerade umgängesytor. Genom vardagsrummet finner man bostadens första sovrum av tre. Ett stort sovrum som får plats med säng, förvaring och skrivbord. Tvättstugan ligger vägg i vägg med badrummet, ren vardagslyx att kunna tvätta hemma och ha plats till att hänga upp tvätten. Det finns ett badrum på vardera plan där båda är inredda med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschkabin och det andra på ovanvåningen har badkar.
Fint kök med goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Från köket når man uterummet som ger utsikt mot trädgården. En av föreningens största trädgårdar, perfekt för barnfamiljen.

Ovanvåningen är fördelad på en hall som delar av de två sovrummen och badrummet.

Här bor man i ett omtyckt område som verkligen underlättar er vardag med gångavstånd till matbutikerna OJ och Lidl. För pendlaren finns det på promenadavstånd busshållplatser och tågstation. För er som färdas med bil så ligger Åstorp väldigt bra där ni smidigt kommer ut på motorvägen som tar er till Helsingborg och Ängelholm på cirka 15-20 minuters bilfärd.


Boarea
116 kvm
Avgift
7 243 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Piongatan såldes av oss 2022-01-18. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Piongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.