Plåtslagaregatan 27

Plåtslagaregatan 27

Slutpris

2 750 000 kr


Åstorp

Plåtslagaregatan 27


Slutpris
2 750 000 kr

Åstorp

FINT RENOVERAT 1-1/2 PLANSHUS PÅ ÅTERVÄNDSGATA MED HÖRNTOMT OCH UTERUM!

Nu ges möjligheten att förvärva detta fina 1-1/2 plans hus om 122 kvm med garage, uterum, möjlighet till fyra sovrum och ligger på en hörntomt på en återvändsgata med promenadavstånd till livsmedelsbutiker, busshållplats och mycket mer!

Från att ni parkerat bilen antingen i garaget eller på uppfarten så möts ni av en välskött framsida som tar er en till huvudentrén. Ljus inbjudande hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in förvaring. På vänster sida om hallen finner man tvättstugan som blivit uppdaterad med nya luckor och bänkskivan. Här har man även husets andra ingång som blir den mer vardagliga då den ligger närmst garaget. Badrummet på första plan är helkaklat och renoverades år 2013 som går i stilrena kulörer på kaklet och utrustat med dusch.

Fantastisk rymd och ljusinsläpp som fyller köket och vardagsrummet efter att man tagit ner väggen som bildat lättmöblerade stora sociala umgängesytor med plats till både soffgrupp och matbord. För er som är i behov av ett fjärde sovrum så går det att göra om i vardagsrumsdelen. Köket renoverades år 2020 som är otroligt smakfullt inrett med köksö, moderna kulörer på köksluckorna som går i en mörkare ton som binder fint samman med den mörka maskinparken och den ljusa bänkskivan. Från vardagsrummet/matsalsplatsen når man uterummet som har blivit familjens favoritplats och speciellt när gästerna är på besök. Fantastisk välskött trädgård där tomten är i alldeles lagom storlek som passar både paret eller familjen.

På ovanvåningen finner man de tre väldisponerade sovrummen där samtliga rymmer säng och förvaring. Smart fördelat med de privata rummen där uppe och de sociala ytorna där nere. Här uppe finner vi även en klädkammare och husets andra badrum. Väldigt fint badrum i en trevlig grå nyans på kaklet på väggen och sen en mörkare plastmatta som renoverades år 2016 och är utrustad med badkar.

Här bor man på en återvändsgata i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till de två stora livsmedelsbutikerna Lidl och OJ, busshållplatser, skolor och mycket mer som underlättar er vardag. Ni kommer även snabbt ut på motorvägen som tar er till grannstäderna Ängelholm och Helsingborg på bara några minuters bilfärd. Ni når stora köpcentrumet Väla på cirka en kvarts bilfärd med ungefär 200 butiker. Så för er som är pendlare och har arbete utanför Åstorp så kommer ni lyckas få ihop er vardag.

Besiktning är utförd och säljarna har tecknat dolda felförsäkring, ni finner besiktningsprotokollen under "dokument och länkar" i annonsen.


Boarea/biarea
122/15 kvm
Driftkostnad
25 908 kr/år
Tomtarea
386 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Plåtslagaregatan såldes av oss 2021-11-12. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Plåtslagaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.