Skolgatan 5a

Skolgatan 5a

Slutpris

600 000 kr


Åstorp Centrum— Åstorp

Skolgatan 5a


Slutpris
600 000 kr

Åstorp Centrum— Åstorp

FIN TREA MED STOR BALKONG!

Varmt välkomna till Skolgatan 5A, tre rum och kök med en stor möblerbar balkong.

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning där alla rum får bra med ytor och trevligt ljusinsläpp. Hallen är rymlig med garderober och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Från hallens högra sida finner man vardagsrummet, stort trivsamt vardagsrum som får ett härligt ljusinsläpp med plats till både matbord och soffgrupp. Köket ligger på andra sidan om hallen och är ett praktiskt fint kök som är inrett med träluckor, ljus bänkskiva och vitt kakel ovanför. Det finns bra med förvaring i både över och underskåpen som finns på bägge sidorna av köket samt plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Det är två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng och förvaring. Från ena sovrummet når man den stora balkongen som blir lägenhetens favoritplats. Badrummet är inrett med klinkergolv och våtrumstapet som är utrustat med dusch.

Skolgatan 5A ligger i centrum, ett otroligt bra läge då man på gångavstånd når allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare till tågstation. Tågstationen ligger endast ett fåtal meter ifrån som tar knappt en minut med promenadavstånd att nå. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp till Helsingborg med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna annars finns det garageplatser som det råder kö-system till. Nämnvärt är att även basutbud för internet ingår i avgiften vilket det sällan gör i en förening samt att det finns både ett stort källarförråd och ett matförråd som tillhör lägenheten.


Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 785 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på skolgatan såldes av oss 2019-07-26. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.