Skolgatan 5a / Åstorp Centrum / Åstorp

FIN TREA MED STOR BALKONG!

Slutpris
600 000 kr
Boarea
71,5 kvm
Avgift
4 785 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på skolgatan såldes av oss 2019-07-26. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Skolgatan 5A, tre rum och kök med en stor möblerbar balkong.

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning där alla rum får bra med ytor och trevligt ljusinsläpp. Hallen är rymlig med garderober och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Från hallens högra sida finner man vardagsrummet, stort trivsamt vardagsrum som får ett härligt ljusinsläpp med plats till både matbord och soffgrupp. Köket ligger på andra sidan om hallen och är ett praktiskt fint kök som är inrett med träluckor, ljus bänkskiva och vitt kakel ovanför. Det finns bra med förvaring i både över och underskåpen som finns på bägge sidorna av köket samt plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Det är två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng och förvaring. Från ena sovrummet når man den stora balkongen som blir lägenhetens favoritplats. Badrummet är inrett med klinkergolv och våtrumstapet som är utrustat med dusch.

Skolgatan 5A ligger i centrum, ett otroligt bra läge då man på gångavstånd når allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare till tågstation. Tågstationen ligger endast ett fåtal meter ifrån som tar knappt en minut med promenadavstånd att nå. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp till Helsingborg med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna annars finns det garageplatser som det råder kö-system till. Nämnvärt är att även basutbud för internet ingår i avgiften vilket det sällan gör i en förening samt att det finns både ett stort källarförråd och ett matförråd som tillhör lägenheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.