Sörmlandsgatan 20

Sörmlandsgatan 20

Slutpris

4 205 000 kr


Åstorp

Sörmlandsgatan 20


Slutpris
4 205 000 kr

Åstorp

FINT ENPLANS HUS MED ETT STORT GARAGE OCH HÖRNLÄGE I ÅSTORP!

Äntligen är väntan över, nu saluförs Sörmlandsgatan 20 som är ett enplans hus om 232 kvm boarea med ett stort garage, bred uppfart och en fantastisk hörntomt i omtyckta Åstorp!

Parkera er bil på den breda uppfarten eller i det stora garaget som har stora möjligheter. Här har ni chansen att slutföra nuvarande ägares idé där tanken var att inredda ena delen av garaget med ett sovrum, kontor och en toalett. Perfekt för egenföretagaren eller när man har gäster på besök/tonåring som vill ha sitt egna. Huset har två ingångar varav den närmst parkeringen blir den vardagliga entrén som även är inredd som tvättstuga. Förbi hallen möts man av charmiga fönsterpartierna som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp tillsammans med den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök som bildar lättmöblerade ytor till större tillställningar. Detta kök måste vara drömmen för er som gillar att laga mat, här har ni stora arbetsytor, mängder med förvaring och en stor köksö där man kan vara social med gästerna i vardagsrummet eller blicka ut över trädgården.

Huset har sex sovrum där samtliga rymmer säng och förvaring. Det finns två badrum där båda är helkaklade. Det andra badrummet som även är det största är placerat i anslutning till det sjätte sovrummet som blir master-bedroom. Ett sovrum vi alla drömt om, kunna vakna upp och stiga in i badrummet direkt och göra sig i ordning för en ny dag. Inte nog med att man har ett eget badrum så har man utgång till trädäcket.

Lättskött trädgård med trädäck på fram och baksidan som är fullt möblerbar tillsammans med en välskött trädgård. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag.


Boarea
232 kvm
Driftkostnad
43 413 kr/år
Tomtarea
962 kvm
Rum
7 rum (6-7 sovrum)
Såld
2021-08-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Sörmlandsgatan såldes av oss 2021-08-13. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Sörmlandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.