Ängssyrevägen 3B / Beddingestrand / Trelleborg

Nybyggda villor med Hamptonkänsla - ett stenkast från havet i Beddingestrand.

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
17 745 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängssyrevägen såldes av oss 2018-10-26. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Ängssyrevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Beddingestrand - sydkustens pärla finns nu denna nybyggda friliggande villa i 1,5 plan till salu. Villan ligger söder om landsvägen, 134 kvm, byggd med härlig Hamptonkänsla med vacker vitmålad träpanel mot ljusgrå takpannor som smälter fint in i omgivningen. Bottenvåningen bjuder på kök och vardagsrum i öppen planlösning, stora fönsterpartier och fantastiskt ljusinsläpp. Helkaklat badrum/tvättstuga och gäst-wc invid hallen. Det finns ett sovrum nere och tre st på ovanvåningen. Allrum på ovanvåningen samt ännu ett helkaklat badrum. Perfekta familjevillan!

Trädäck i bästa solläge. Ett par minuters promenad söderut finns en underbar sandstrand. På väg till stranden passerar man förskolan. Pendelbuss trafikerar väg 9 mellan Trelleborg och Ystad. Det finns matbutik och restauranger och det bjuds på både golf- och tennisklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Beddingestrand

Beddingestrand är ett område belägget längs en underbar sandstrand. I västra delen av byn har man återfunnit rester av såväl Beddinge gamla som nya fiskeläge och här finns även gamla fiskehus ända från 1874. Efter 1940-talet började området att styckas upp till fritidstomter. Idag består området av blandad året runt- och sommarstugebebyggelse.

Nöje

I mysiga Beddingestrand finns ett par restauranger och mindre matbutiker för att inhandla det nödvändigaste. Det gamla danspalatset Granhyddan från tidigt 1900-tal är idag en camping.

Fritid

Här kan man skryta om Sveriges sydligaste golfbana, Bedinge golfklubb. Även tennisbanor och minigolf finns.

Kommunikation

Trelleborg och Ystad nås enkelt med buss 190 eller om man vill använda den fina cykelleden som går i båda riktningar.

Familjeliv

En kooperativ förskola finns i Beddingestrand och låg- och mellanstadieskola ligger i närliggande tätorten Smygehamn.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.