Ängssyrevägen 3A / Beddingestrand / Trelleborg

Nybyggda villor med Hamptonkänsla - ett stenkast från havet i Beddingestrand.

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
17 745 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängssyrevägen såldes av oss 2018-09-20. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Ängssyrevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Beddingestrand - sydkustens pärla finns nu två helt nybyggda friliggande villor i 1,5 plan till salu. Villorna ligger söder om landsvägen, de är om vardera 134 kvm, byggda med härlig Hamptonkänsla med vacker vitmålad träpanel mot ljusgrå takpannor som smälter fint in i omgivningen. Bottenvåningen bjuder på kök och vardagsrum i öppen planlösning, stora fönsterpartier och fantastiskt ljusinsläpp. Helkaklat badrum/tvättstuga och gäst-wc invid hallen. Det finns ett sovrum nere och tre st på ovanvåningen. Allrum på ovanvåningen samt ännu ett helkaklat badrum. Perfekta familjevillan!

Biluppställningsplatser finns till båda husen samt trädäck i bästa solläge. Ett par minuters promenad söderut finns en underbar sandstrand. På väg till stranden passerar man förskolan. Pendelbuss trafikerar väg 9 mellan Trelleborg och Ystad. Det finns matbutik och restauranger och det bjuds på både golf- och tennisklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration