Beddinge strandväg 151 / Beddingestrand / Trelleborg

På härlig tomt i Beddingestrand

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
24 310 kr/år
Totalareal
1 004 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Beddinge Strandväg såldes av oss 2019-04-15. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Beddinge Strandväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Föredrar du att promenera 200 meter till havet eller passar det dig bättre med en 200 meters promenad till golfbanan ? Här kan du välja.
På en härlig tomt i Beddingestrand ligger denna mycket välplanerade villa i 1 plan. Boytan om c:a 115 kvm fördelar sig på 2 sovrum samt badrum med bubbelbadkar och dusch. Vidare finns i mitten av villan ett härligt, ljust vardagsrum med kamin samt klinkergolv och skjutparti mot trädäcket i söder. Takhöjden är 2,68 meter, vilket ger en total rymd. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra matplats. Hela villan har vattenburen golvvärme.
Villan säljs med friskrivningsklausul. Välkommen in på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration