Beddinge Strandväg 108 / Beddingestrand / Trelleborg

20-tals villa i bästa, romantiska stil

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
38 095 kr/år
Totalareal
1 127 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Beddinge Strandväg såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Beddinge Strandväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Friliggande 20-tals villa i 1 1/2-plan som genomgått renovering de senaste åren såsom tak och plåtbyte, nya fönster och ytterdörrar samt nya stenkistor. Ett gediget hus byggt i vinkel med underbar trädgård i sydväst. Villans boyta fördelar sig över ljusa sällskapsytor med kamin och öppen spis på bottenvåningen samt kök med bra matplats och ett väl tilltaget badrum med duschkabin. Här finns sovloft (vilket ej ingår i boytan) och en ovanvåning med rejält vardagsrum i vinkel och ett sovrum . För den som vill, kan vardagsrummet enkelt delas av för fler sovrum. Romantiskt inredd villa med vackra detaljer och hemtrevnad på hög nivå. Välkomna in !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration