Krypvensvägen 27 / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
2 320 000 kr
Tomtarea
801 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Trelleborg Lilla Beddinge 80:6
Såld
2017-08-30
Bostaden är såld!

Denna tomt på Krypvensvägen såldes av oss 2017-08-30. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Krypvensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett makalöst vackert läge i Beddingestrand finns tillfälle att förvärva en tomt som ligger längst ner på Krypvensvägen och därmed med havet som närmsta granne söderut. Tomten får bebyggas med max 25% . Det finns uttagna pantbrev om hela 6,5 milj kronor.

Beddingestrand har Trelleborgs längsta strand. Badgästerna drar sig ofta till delen kring Fritiden och Pärlan, medan de boende ofta har sina egna favorittillhåll längs den delen av stranden som inte är lika lättillgänglig för allmänheten. Det finns badbryggor längs med stranden varav den vid Pärlan är ca 50 meter lång. Det finns matbutiker och restauranger, Bedinge GK för den golfsugne och tennisbanor. Vackra promenadstråk längs stranden och naturområdena. Fler och fler året-runt-boende bosätter sig i Beddingestrand och det finns fortfarande många sommarstugor.

Detaljplan C17 styr vad som får byggas (se "Bilagor").

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration