Sök Meny
Såld

Trelleborg / Beddingestrand / Krypvensvägen 27

På ett makalöst vackert läge i Beddingestrand finns tillfälle att förvärva en tomt som ligger längst ner på Krypvensvägen och därmed med havet som närmsta granne söderut. Tomten får bebyggas med max 25% . Det finns uttagna pantbrev om hela 6,5 milj kronor.

Beddingestrand har Trelleborgs längsta strand. Badgästerna drar sig ofta till delen kring Fritiden och Pärlan, medan de boende ofta har sina egna favorittillhåll längs den delen av stranden som inte är lika lättillgänglig för allmänheten. Det finns badbryggor längs med stranden varav den vid Pärlan är ca 50 meter lång. Det finns matbutiker och restauranger, Bedinge GK för den golfsugne och tennisbanor. Vackra promenadstråk längs stranden och naturområdena. Fler och fler året-runt-boende bosätter sig i Beddingestrand och det finns fortfarande många sommarstugor.

Detaljplan C17 styr vad som får byggas (se "Bilagor").

Sponsrade länkar
Trelleborg / Beddingestrand
Krypvensvägen 27
Slutpris: 2 320 000 kr
Tomtarea: 801 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Trelleborg Lilla Beddinge 80:6
Såld: 2017-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige / Skåne / Beddingestrand / Krypvensvägen