Rapsbaggevägen 1 / Beddingestrand / Trelleborg

Modernt, exklusivt och helt i sin egen klass. Vilket drömboende!

Slutpris
7 995 000 kr
Boarea
22 kvm
Driftkostnad
51 838 kr/år
Totalareal
1 758 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Rapsbaggevägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Rapsbaggevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ditt drömboende är till salu!
Nu har vi fått möjligheten att presenterar en funkisvilla som är något ut över det vanliga! Bostaden har kvalitéer som pool, bastu, braskamin och en stor balkong med havsutsikt. Huset byggdes om 2008 och arkitekten Eva Arén formade huset med modernitet, härlig takhöjd och massiva fönsterpartier. 2016 byggdes även övre plan om med stort Master Bedroom och enorma fönsterpartier med fantastisk havsutsikt. Det är lätt att fästa blicken på denna fastighet, här vill man bo!
Här finns gott om plats för alla med dessa 200kvm och två gäststugor som kan komma väl till pass när man har långväga besök.

Välkomna på visning till denna unika fastighet som ligger på den populäraste gatan i Beddingestrand.
Detta måste verkligen upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration