Sök Meny
Såld

Svalöv / Billeberga / Värmövägen 20

Härlig tomt i sydvästläge

1,5-plansvilla med stor, härlig tomt i sydvästläge som inhägnats och lämpar sig utmärkt för att husdjur ska kunna springa fritt. Dubbla trädäck, det största med nedsänkt pool och det mindre med badtunna, i olika nivåer om totalt ca 130-140 kvm avslutas i ytterligare en nivåskillnad som leder ner till en generöst tilltagen gräsmatta. Planlösningen fördelar sig på bland annat 2 sovrum på entréplan, helkaklat badrum samt 2 sovrum och ett mindre allrum på ovanvåningen. Putsad fasad, nyare tak och fönster samt dubbla carportplatser och ett par mindre förrådsbyggnader varav den ena i dagsläget nyttjas som verkstad/hobbyrum. Förmånliga driftskostnader.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Svalöv / Billeberga
Värmövägen 20
Slutpris: 1 675 000 kr
Boarea/biarea: 125/45 kvm
Driftkostnad: 17 200 kr/år
Tomtarea: 2197 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Billeberga / Värmövägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!