Vallgatan 4

Vallgatan 4

Slutpris

2 050 000 kr


Billesholm— Bjuv

Vallgatan 4


Slutpris
2 050 000 kr

Billesholm— Bjuv

FINT HUS I POPULÄRA BILLESHOLM!

Är ni på jakt efter ett hus med stora ytor i varje rum och ett härligt ljusinsläpp? Välkomna till Vallgatan 4 i Billesholm!

Nu har vi fått chansen att presentera detta fina 1-1/2 plans hus om 135 kvm beläggen på en fantastisk grönskande tomt i ett lugnt och familjevänligt villa område. In i denna fina bostad välkomnas ni av en rymlig och ljus hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen på vänster sida finner ni detta charmiga kök som erbjuder stora arbetsytor med plats till ett mindre matbord. Intill köket hittar ni ett rum som idag används som ett kontor men går även att använda som ett sovrum. Till höger om hallen har ni badrummet som är utrustad med dusch. Vidare in i huset når ni allrummet som sitter ihop med det stora vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor som går att inreda med stor soffgrupp samt ett större matbord. En värmande eldstad är placerad i allrummet som är den perfekta mysfaktorn för dessa kallare vinterdagar. Från allrummet har vi tillgång till det inglasade uterummet med öppningsbara fönsterpartier som är fullt möblerbart.

På ovanplan erbjuds det ett helkaklat badrum inrett med tidlöst kakel och klinker utrustad med dusch samt två väldisponerade sovrum som går att inreda med dubbelsäng och förvaring. Här har man även installerat in en luft/luft som ser till och håller ovanplan svalt och skönt under varma sommardagar.

Källarplan är fördelad på två förvaringsrum, pannrum samt tvättstuga där ni också har tillgång till badkar.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu i år beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Besiktning är utförd och säljarna har tecknat dolda felförsäkring, ni finner besiktningsprotokollen under "dokument och länkar" i annonsen.


Boarea/biarea
135/50 kvm
Driftkostnad
46 260 kr/år
Tomtarea
1 443 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-12-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Vallgatan såldes av oss 2021-12-21. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Vallgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.