Rundelsgatan 4

Rundelsgatan 4

Slutpris

2 250 000 kr


Billesholm— Bjuv

Rundelsgatan 4


Slutpris
2 250 000 kr

Billesholm— Bjuv

FIN VILLA I FAMILJEVÄNLIGA BILLESHOLM!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Letar ni efter ett hus belägen på ett familjevänligt villa område? Välkomna till Rundelsgatan 4 i Billesholm!

Snart har ni chansen att förvärva detta charmiga 1-1/2 plans villa med källare i familjevänliga Billesholm. Huset är belägen på en fantastisk tomt som är väldigt lättskött och insynsskyddad. Huset är fördelat på 4 väldisponerade sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum med utgång till ett underbart inglasat uterum som byggdes 2003.

I källarplan hittar vi tvättrum, dusch, förvaringsrum, pannrum samt garaget med ingång från utsidan. En villa som är perfekt för er som letar efter ett lugnt och bra område där barnen kan springa och leka fritt utan att behöva oroa sig för trafik.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. År 2021 beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn, vilket kommer påverka byn positivt. Ni finner även den omtalade och vackra folkparken som anlades 1889, dansbana och scen där det flera gånger om året i vanliga förhållanden arrangeras evenemang. Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.


Boarea/biarea
89/109 kvm
Driftkostnad
41 171 kr/år
Tomtarea
705 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Rundelsgatan såldes av oss 2021-09-18. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Rundelsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.