Mejerigatan 14

Mejerigatan 14

Slutpris

2 300 000 kr


Bjuv

Mejerigatan 14


Slutpris
2 300 000 kr

Bjuv

FINT 1-1/2 PLANSHUS MED EN FANTASTISK TRÄDGÅRD I POPULÄRA BJUV!

Söker ni ett hus med möjlighet upp till fyra sovrum, trevliga stora umgängesytor, fantastisk trädgård med en bred uppfart och garage? Välkomna till Mejerigatan 14 som ligger med gångavstånd från stationen och Bjuvs centrum med livsmedelsbutik, systembolaget, bussförbindelser och mycket mer!

Första plan erbjuder en ljus hall med klinker som sedan går över till parkettgolv med plats till att hänga av sig. Badrummet är helkaklat i moderna kulörer och utrustad med dusch. Det finns idag tre sovrum varav det första är på första plan som är stort med garderob och plats till säng. För er som är i behov av ett fjärde sovrum så finns möjligheten att göra om matsalsrummet till ett sovrum. Idag är det uppdelat i en vardagsrums och en matsalsdel som bildar ett härligt ljusinsläpp och sociala umgängesytor. Ett kök som tar fram matglädjen och en rymd som måste upplevas på plats med goda förvaringsmöjligheter, arbetsytor och plats till matbord. Förbi köket innan man går ut till trädäcket så finns ett utrymme som kan möbleras som en loungehörna, trevligt!

En fantastisk trädgård där man både tänkt på sociala umgängesytor och att barnen ska kunna springa fritt på gräsmattan. Härligt solläge och favoritplatsen blir såklart det stora trädäcket som är fullt möblerbart, bjud hem vännerna och njut!

Ovanvåningen är fördelad på de resterande två sovrummen och ett stort allrum, perfekt för er som har barn. I källaren finner man ett "matkällarförråd" och pannrummet som är även inredd som tvättstuga samt ingång utifrån.

Läget kan inte bli bättre med tanke på att ni har på promenadavstånd till tågstationen, skola, systembolaget, livsmedelsbutik, vårdcentral, pizzeria och goda bussförbindelser. På cirka 12 minuters bilfärd når ni stora köpcentrumet Väla med cirka 200 butiker.


Boarea/biarea
96/78 kvm
Driftkostnad
30 965 kr/år
Tomtarea
623 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-07-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Mejerigatan såldes av oss 2021-07-27. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Mejerigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.