Önnertzgatan 32

Önnertzgatan 32

Slutpris

850 000 kr


Bjuv

Önnertzgatan 32


Slutpris
850 000 kr

Bjuv

FIN FAMILJEBOSTAD I BJUV!

Varmt välkomna till Önnertzgatan 32, ett fint 1-plans bostadsrättsradhus i ett lugnt område som både passar den lilla som den stora familjen!

Bostaden erbjuder tre väldigt bra disponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring. Hallen har bra med förvaringsmöjligheter som 3 garderober och en klädkammare samt att det finns plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man grovköket/tvättstugan som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och en bra arbetsbänk med vask. Till höger stiger man in i köket som har utsikt mot framsidan som får ett härligt ljusinsläpp. Trevligt och praktiskt kök med vita luckor, kakel och en fin bänkskiva som sedan går över i en rostfri bänkskiva, praktiskt vid vasken. Här finns det plats till ett stort matbord med upp till 8 platser med en utsikt mot framsidan. Mycket förvaring då man har både under och överskåp samt bra arbetsytor. Maskinell utrustning som spis, fläkt, diskmaskin, ugn kyl och frys. I anslutning till hallen ligger även det första sovrummet och de två andra sovrummen ligger förbi vardagsrummet mittemot varandra. Tre väldigt bra disponerade sovrum med trevliga ytor till säng, skrivbord och förvaring. Det finns två badrum där bägge är inredda med ljusa kulörer på plastmattan och halvkaklat på väggarna. Det ena badrummet har dusch och det andra badkar.

Vardagsrummet är stort och rymligt med trevliga umgängesytor till soffgrupp. Genom vardagsrummet når man baksidan, den lättskötta trädgården. Först har man en stenlagd uteplats som kan inredas med utemöbler som sedan går över till en stor gräsmatta, väldigt uppskattat om man skulle ha barn eller bara trevliga sommarkvällar med nära och kära. Det finns också ett förråd, perfekt att bevara trädgårdsredskapen i. Sen att trädgården ligger i ett soligt västerläge gör det ännu bättre. Verkligen en plats som har utnyttjats väl!

Fördelarna och potentialen är enorm. Redan nämnt flera men för att nämna några till är att det är ett 1-plans på markplan vilket gör det till ett långsiktigt boende där man kan växa i som familj och bli fler, man har två uteplatser, trädgård, varje rum har bra med kvadratmeter så inget rum känns för litet sen vardagslyx att man har två parkeringsplatser på uppfarten som tillhör och två badrum. Att sen värme ingår i avgiften är också väldigt bra att notera då de flesta bostadsrättsradhusen har kallhyra.

I Bjuv bor man med närhet till livsmedelsbutiker (som ICA och Netto), restauranger, träningsanläggningar, bibliotek, tandvård, vårdcentral, skolor, butiker och bank. På promenadavstånd finner man även busshållplatser och tågtrafiken, väldigt bra pendlingsmöjligheter.

Varmt välkomna att ta kontakt med mäklaren Pontus Aronsson för bokning till visning, han når ni antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller via telefon, 0735-16 39 91.


Boarea
103 kvm
Avgift
7 716 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på önnertzgatan såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på önnertzgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.