Skånegatan 3

Skånegatan 3

Slutpris

2 420 000 kr


Brogårda— Bjuv

Skånegatan 3


Slutpris
2 420 000 kr

Brogårda— Bjuv

Välskött 1-plans hus med möjlighet att inreda vinden i populära Brogårda!

Snart ges möjligheten att förvärva detta mycket välskötta och fina 1-plans hus som är beläget på en hörntomt i Brogårda!

Det finns goda parkeringsmöjligheter, antingen ställer man bilen i carporten eller på den stenlagda uppfarten sedan välkomnas man in till en ljus hall med ett genomgående ekparkettgolv som sträcker sig in i samtliga rum förutom i köket. På hallens vänstra sida finner man köket, ett mycket trevligt kök som bildar en luftig känsla som har plats till ett matbord. Ett väldigt praktiskt kök med både över och under skåp samt goda arbetsytor för den som gillar att laga mat. Från köket finner man husets tvättstuga där man även har husets andra ingång. Denna ingång blir naturlig efter att man handlat mat, smidigt och lätt från bilen till köket. Ljust klinkergolv tillsammans med vitmålade väggar och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och vask. Det finns både en gäst-wc och ett badrum, praktiskt. Badrummet är helkaklat och stort som är utrustat med wc, kommod, dusch med glasvägg. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp och erbjuder trevliga umgängesytor med både plats till ett matbord samt en soffgrupp.

Möjligheternas hus både när det gäller invändigt som utvändigt. Huset som passar både den mindre som den större familjen. Idag finns det fyra sovrum med möjlighet att ta bort det fjärde som ligger i anslutning till vardagsrummet och öppna upp det ännu mer. Vill man istället ha ett större hus med fler sovrum finns även den möjligheten då man kan inreda vinden. Genom vardagsrummet når man trädgården, ett stort trädäck på cirka 67 kvm med trevliga umgängesytor som rymmer stora möblemang som är gjort för trevliga tillställningar. Sen går det över till en stor gräsmatta med en lekstuga, Här finns så pass mycket ytor att det skulle utan problem rymma en stor pool om så önskas. När man kommer ut på husets baksida märker man att husets placering ligger väldigt bra jämfört med de andra i området, det finns ingen närliggande byggnad bakom som skymmer och tar utsikt. Här får man en fri sikt ut mot åkrarna och grönskan, ett härligt lugn.

Huset är byggt 2007 som ligger i ett populärt och omtyckt område, Brogårda. Ett familjevänligt område med goda kommunikationer och service som ligger i närheten av Bjuvs centrum. På promenadavstånd finns såväl samhällsservice som grönområden. Det är också nära till förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, pizzerior, apotek, Bjuvs-station och flera andra nöjen.

Anmäl ert intresse redan idag så håller mäklaren , Pontus er uppdaterade med viktig information som kommande visningar. Han nås antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735- 16 39 91.


Boarea/biarea
117/20 kvm
Driftkostnad
32 818 kr/år
Tomtarea
980 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på skånegatan såldes av oss 2019-04-13. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på skånegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.