Sök Meny
Såld

SIMRISHAMN / Borrby - Sandby / Sandby 1122

Ute på slätten med fritt och rogivande läge ligger denna skånelänga i vinkel. Tidstypisk exteriör med nya spröjsade fönster. Den ursprungliga bostadslängan har mestadels 70-talsstandard med visst stänk av ursprunglig atmosfär. Den fd ladan har inretts till allrum med öppet upp i nock, vackert golv av trä och tegel, täljstenskamin och teglad synlig murstock. Från detta allrum finns utgång till innergårdens stensatta uteplats i söderläge. Naturskönt närområde med skog, milslång sandstrand och hav.

Sponsrade länkar
SIMRISHAMN / Borrby / Sandby
Sandby 1122
Slutpris: 2 250 000 kr
Boarea/biarea: 110/60 kvm
Driftkostnad: 34 498 kr/år
Tomtarea: 1 344 kvm
Rum: 6 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Borrby / Sandby