Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Strandängs Park
Bunkeflostrand / Bunkeflostrand
Solursgatan/Strandängs Park
Pris: Kalkyl 3 587 000 kr
Boarea/biarea: 116/7,4 kvm
Avgift: 5 205 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum

Nyproduktion / Bunkeflostrand - Bunkeflostrand / Solursgatan/Strandängs Park

Sista chansen till Strandängs Park

Av de nitton radhusen är nu bara ett kvar! Byggnationen är i full gång och de 18 som nu har köpt är i gång med att välja sina tillval. Har du funderat på att köpa ett av husen? Går och väntar på rätt tillfälle? Tillfället är här och nu, kontakta oss snarast och se till att det sista huset blir ditt!

I den södra delen av Bunkeflostrand, alldeles nära Strandhem, bygger Derome Mark & Bostad Strandängs Park - 19 radhus på två respektive tre plan i bostadsrättsform. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område, mittemot Solursparken - ett vackert grönområde där det också ligger en lekplats. I Strandängs Park når du allt du behöver för en bekväm vardag. Det är goda kommunikationer och du kan smidigt ta dig in till Malmö och till Kastrup, närheten till Hyllie station gör det enkelt för dig som pendlar. Du har både Emporia och Svågertorps handelsplats på nära avstånd och på tio minuter går du ner till havet vid Strandhem.

Boendekostnaden med 85% belåning exklusive amortering är 10.357:-/mån. Amortering uppgår till 5.082:-/mån och är ett bra eget sparande i din nya bostadsrätt. De här boendekostnaderna utgår från en preliminär kalkyl, prata med oss om en bra bankkontakt (om du inte redan har en) så får du en personligt anpassad kalkyl.

Välkommen till Strandängs Park!

Sponsrade länkar
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entrén når du från den trädkantade trottoaren mot parken. Här välkomnas du av en trädgårdsdel och uteplatsen som ligger under tak. Bottenvåningen är ljus och luftig med en genomgående planlösning. Ett vackert, nästan kvadratiskt vardagsrum i väster och en generös matplats i öster samt ett halvt avskilt kök med fönster ovan vask och arbetsytan. Både vardagsrum och kök har stora fönsterpartier som når ner till golv och förbinder innemiljön med trädgården.
  Från köket går du rakt ut på altanen och den privata bakgården, en insynsskyddad plats omgiven av plank, häckar och ditt uteförråd. Här kan du skapa en liten oas för avkoppling och gemenskap!
  På övervåningen väljer du mellan tre eller fyra sovrum – det som passar dig bäst. Här finns också husets andra badrum. I västerläge mot parken finns en generös balkong med glasräcke och ett skyddande tak.
  Fem av radhusen har utöver de två våningarna en tredje penthousevåning med ytterligare en balkong. Härifrån går kvällssolen ner i Öresund.

  RUM:
  Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

  KÖK:
  Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

  BAD & WC:
  Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

  KLÄDVÅRD:
  Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  116 kvm
 • Biarea
  7.4 kvm
 • Rum
  5 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2.
 • Allmän information
  Projektet omfattar fyra längor som omgärdas av bokhäckar, varje länga består av 4 - 6 radhus. Längorna har ett modernt språk med stora härliga fönster, entrédelen är klädd i stående grafitgrå panel och skyddande balkongsidor i vit puts. Huvudentrén nås från den trädkantade trottoaren.
Övrigt
 • I materialet bland bilder och filer finns planlösningar och annan information. Öppna de filer som finns inlagda på bostaden.
  Det finns även ett bokningsavtal, med hjälp av det kan du se hur det går till att reservera en bostad i föreningen. Bokningsavtalen innebär att du reserverar ett hus, betalar 25 000 kronor i bokningsavgift. Denna dras sedan av från handpenningen om du väljer att teckna förhandsavtal. Om förutsättningarna ändrar sig från vad som presenteras här så har du rätt att avstå din reservation och får då tillbaka din bokningsavgift. Väljer du att avstå från din förhandsrätt av andra skäl så återfår du inte din bokningsavgift.
Ekonomi
 • Avgift
  5 205 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår vatten och parkeringsplats
 • Kommentar till månadsavgift
  Bostadsrättshavarna har separata abonnemang avseende värme, el och TV, bredband, telefoni. Kostnaden för detta tillkommer och uppskattas till cirka 1600 SEK/månaden.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Brf Strandängs Park
Området
 • På gångavstånd har du två stycken förskolor, Frostmätarens förskola och Solurets förskola. Även Broskolan är belägen här och är en del av Sundsbroskolan F-5.

  Det är goda kommunikationer och närheten till Hyllie station gör det enkelt för dig som pendlar. Med tåget därifrån är du inne i centrala Malmö eller Kastrups flygplats bara på några minuter.

  På tio minuter går du ner till havet vid Strandhem. Följ promenadvägen längs de vackra strandängarna utmed havet - ett av Malmö kommuns mest värdefulla naturområden som också klassats som naturreservat. En solig dag kan du ta cykeln ner till stranden och Klagshamns udde. Ett perfekt ställe att njuta av sol och bad.
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Kör Klagshamnsvägen ut förbi Bunkeflostrand. Sväng in på Naffentorpsvägen och sedan in på Solursgatan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

 • Sju sätt att renovera miljövänligt!
  Sju sätt att renovera miljövänligt!

  Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.