Sök Meny
Såld

Kristianstad / Degeberga / Forsakarsvägen

Välkommen till denna mysiga enplansvilla med källare. Här bor man på trivsamt läge intill vacker och lekvänlig natur. Villan har en genomtänkt planlösning med tre sovrum på entréplan, ett badrum, ett arbetsvänligt kök med matplats samt ett ljust och fint vardagsrum med utgång till härligt uterum. Dessutom en källarvåning med extra allrum, tvättstuga, pannrum, sovrum, toalett och flertalet förvaringsutrymmen. Trädgården är idag lättskött med olika umgängesytor samt ett pittoreskt litet grillhus. Här blommar det efter säsong med allt från tulpaner till rosor. Parkeringsmöjligheter genom generös uppfart och garage.
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Degeberga
Forsakarsvägen
Slutpris: 1 410 000 kr
Boarea/biarea: 91/90 kvm
Driftkostnad: 26 600 kr/år
Tomtarea: 1200 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Skåne / Degeberga / Forsakarsvägen