Bygatan 12

Bygatan 12

Slutpris

5 700 000 kr


Domsten— Helsingborg

Bygatan 12


Slutpris
5 700 000 kr

Domsten— Helsingborg

VACKERT HUS I NATURSKÖNA DOMSTEN MED SUNDSUTSIKT!

Nu har vi fått äran att förmedla detta vackert belägna stora hus i natursköna Domsten med fantastiskt sundsutsikt.

Drömmer ni om att bo nära havet, stora sociala ytor, stor trädgård och bra med parkeringsplatser så ni kan bjuda hem vännerna över middag och blicka utöver sundet har ni hittat helt rätt!

Huset erbjuder en praktisk och genomgående planlösning i två plan med källare med stora sociala ytor på varje plan. I dags läget är det sex rum med tre sovrum och möjlighet till fler sovrum finns. Efter att man parkerat bilen i garaget eller på uppfarten tar man sig in genom grinden och möts av möjligheternas trädgård, stora ytor att jobba med, bara fantasin som kan sätta stopp. Det man kan tänka sig göra är att bygga ett trädäck utanför de stora fönsterpartierna och fånga upp den fantastiska utsikten mot sundet ännu mer. In genom dörren möts man av en stor, öppen och rymlig hall med ett snyggt klinkergolv, god plats till att hänga av sig ytterplaggen och en skjutdörrsgarderob. Till höger om hallen finner man två av de tre sovrummen. Sovrummen är disponerade väldigt bra med plats till dubbelsäng och förvaring. Intill sovrummet kommer badrummet som är stort och helkaklat i ljusa kulörer. Grått klinkergolv tillsammans med grå/vitt kakel på väggarna. Utrustat med wc, tvättho, dusch med glaspartier och en handdukstork. Köket är stilrent och modernt med vita luckor tillsammans med en mörk fin granitbänkskiva och spotlights som sattes in 2009. Smart förvaring med stora skåp, spis, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Genom köket når man husets andra ingång med en liten hall intill. Köket ligger öppet mot vardagsrummet, ett vardagsrum med väldigt stora sociala ytor. Här finns plats till ett större matbord och soffgrupp där bägge blickas utöver den slående utsikten mot sundet. Stora fönsterpartier som fyller rummet med härligt ljus och ett fint fiskbensparkettgolv.

Ovanvåningen når man genom att ta trappan från den stora hallen och man märker snabbt att här kommer man tillbringa mycket tid. Utsikten genom kvällsrummet är magisk, det finns plats till stora soffgrupper och fåtöljer. Ovanvåningen bjuder även på en stor vind med stora förvaringsutrymmen, en mindre toalett med wc och tvättho, praktiskt att ha både en toalett på första plan och andra plan. Ett avlångt stort sovrum som kan bli två mindre sovrum. Kan inredas med en säng, förvaring och ett skrivbord med utsikt mot husets baksida.

I källaren ligger ett genomgående klinkergolv, även här finns det stora ytor. I källaren har man också en ingång, perfekt för tonåringen som vill ha sitt egna. Källaren bjuder på ett stort pannrum, två stora rum som kan göras om till gillestuga, hobbyrum eller varför inte en spa avdelning, möjligheterna är enorma. Längst in har man en stor tvättstuga, plats till maskinerna, arbetsbänk och vask samt rymligheten att kunna hänga upp tvätt.

Domsten är känt för sina ständer, kan välja mellan hela fyra stycken som har olika karaktärer. Här finns goda chanser att se sälar som solbadar på klippor och stenar genom att använda sig av kikaren vid "Grå läge" som ligger vid Talldungen som är en naturstrand vid Domstens norra infart. Domsten är verkligen en sommaridyll, kunna promenera ner till småbåtshamnen och njuta av en glass från hamnens kiosk eller varför inte bjuda familjen på en smaskig fiskrätt. Det finns även ett flertal grillplatser och lekplatser.

Det är enkelt och smidigt att ta sig från och till Domsten då det ligger endast 10 km norr om Helsingborg, det går bussförbindelser och med bil tar man sig runt smidigt . Närmaste livsmedelsbutik och skola om man nu inte åker in till Helsingborg finns i Hittarp-Laröd och i Viken.

Förutsättningarna finns, stora ytor, kan bli fler sovrum och en stor trädgård att jobba utifrån, ypperligt tillfälle att sätta sin egna prägel. Huset ligger helt rätt, beläget på ett mycket trevligt läge med sundet som granne och stränder, natur med gångavstånd. Tre parkeringsplatser och enkelt för era besökare då det finns ett flertal parkeringar längs gatorna.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
194/124 kvm
Driftkostnad
31 700 kr/år
Tomtarea
1 125 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på bygatan såldes av oss 2018-11-19. Se alla våra försäljningar i Domsten samt även på bygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.