Begjutaregatan 5 / Ekeby / Bjuv

1-plansvilla i inflyttningsklart skick

Slutpris
2 310 000 kr
Boarea/biarea
130/15 kvm
Driftkostnad
27 400 kr/år
Tomtarea
720 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-12-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Begjutaregatan såldes av oss 2017-12-17. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Begjutaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väldisponerade Vårgårdavilla där kök och vardagsrum på ett smakfullt sätt införlivas under ett ryggåstak som bidrar till att skänka huset såväl karaktär som en öppen, rymlig känsla. Den övriga planlösningen fördelas på 4 sovrum, badrum, gästtoalett samt grovkök/tvättstuga och förråd. I solsäkert västerläge finner man den lättskötta trädgården där det anlagda trädäcket erbjuder utrymme för såväl matplats som loungemöblemang. Villan har genomgående vattenburen golvvärme och har fräschats upp löpande de senaste åren med målning såväl utvändigt som invändigt.

Ekeby erbjuder såväl skola som förskola och dagis, matbutik, pizzerior och bensinmack samt vårdcentral och den välkända Ekeby möbelaffär med utmärkt lunchrestaurang.

Bussförbindelser mot Helsingborg, Bjuv och Landskrona och till Tågarp med Pågatågsstation är det ca 8 km. Med bil tar det dryga 20 min till såväl Helsingborg som Landskrona.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration