Kammarugnsgatan 6 / Ekeby / Bjuv

FIN FAMILJEVILLA I BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Slutpris
2 030 000 kr
Boarea/biarea
109/62 kvm
Driftkostnad
31 600 kr/år
Totalareal
737 kvm
Rum
6 rum (4-7 sovrum)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på kammarugnsgatan såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på kammarugnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina familjevilla på Kammarugnsgatan 6 som är beläget i ett lugnt och barnvänligt område i Ekeby!

En familjevilla som man verkligen kan växa i som passar både den lilla som den stora familjen då det i dags läget finns fyra väldisponerade sovrum men som kan bli totalt 7 stycken med enkla medel om behovet finns. Bostaden erbjuder en praktiskt och välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och där det bildas ett härligt ljusinsläpp i varje. På den stenlagda uppfarten kan man parkera två bilar sen finns det även ett garage som rymmer en bil. In genom ytterdörren möts man av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter till ytterkläderna, klinkergolv, gäst-wc i anslutning till hallen och trappan som leder en till ovanvåningen. Att det finns både en gäst-wc och ett stort badrum på första plan är en ren vardagslyx, otroligt praktiskt för en familj eller när vänner är på besök.

Stilrent kök som går i svarta och vita luckor med en ljusbänkskiva tillsammans med en mörkare nyans på kaklet ovanför diskbänken. Köket är praktiskt med gott om förvaring i över och under skåpen, bra med arbetsytor samt plats till ett matbord. Tvättstugan/grovköket ligger i anslutning till köket. Vardagsrummet inbjuder till umgänge, det finns gott om plats för både en större soffgrupp och matsalsmöblemang. Inrett med ett parkettgolv, målade väggar och en stenbeklädd fondvägg. Utgång till trädäcket och trädgården. Detta rum kan enkelt delas av så att man får ett tredje sovrum på bottenvåningen. Ovanvåningen är idag inredd med två sovrum i väldigt bra storlekar på ena sidan där man kan göra likadant på andra sidan så det blir fyra totalt. Den ytan används idag som en umgängesyta. Det finns en klädkammare där det är förberett så man kan göra om det till en toalett.

En välskött trädgård med ett stort trädäck där ena delen är skyddad av ett tak så det finns inga dåliga väderslag för att kunna njuta av uteplatsen. Sen går det över till gräsmatta, en väldigt bra tomt.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvskommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration