Truedstorp norra 23 / Ekeby / Bjuv

1,5-plansvilla på trevligt läge

Slutpris
850 000 kr
Boarea/biarea
90/54 kvm
Driftkostnad
18 000 kr/år
Tomtarea
845 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Truedstorp Norra såldes av oss 2017-10-09. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Truedstorp Norra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt belägen 1,5-plansvilla med utmärkta förutsättningar att modernisera och anpassa efter egna behov och önskemål. Fri utsikt åt flera väderstreck och rejäl tomt med möjligheter att anlägga uteplatser i såväl söder- som västerläge. Planlösningen fördelar sig på ett generöst tilltaget vardagsrum, som kan delas av för att få ytterligare ett sovrum, samt kök och gäst-wc på entréplanet medan ovanvåningen inrymmer allrum, sovrum samt badrum. Dessutom rejält garage med smörjgrop samt källardel med tvättstuga samt andra rum som kan nyttjas för förvaring, som hobbyrum eller liknande. Fiber finns indraget.

Ekeby erbjuder såväl skola som dagis, matbutik, pizzeria och bensinmack samt vårdcentral och den välkända Ekeby möbelaffär med utmärkt lunchrestaurang.

Bussförbindelser mot Helsingborg, Bjuv och Landskrona stannar strax utanför huset och med bil tar det dryga 20 min till såväl Helsingborg som Landskrona.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration