Truedstorp södra 30

Truedstorp södra 30

Slutpris

1 450 000 kr


Ekeby— Bjuv

Truedstorp södra 30


Slutpris
1 450 000 kr

Ekeby— Bjuv

Unikt och charmigt boende!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta charmiga boende i Ekeby med en otrolig karaktär som verkligen har det lilla extra.

Bostadens planlösning är väldigt genomtänkt och praktisk som gör att det känns mycket större än vad det är. Varje utrymme har fått goda ytor där inget rum känns för litet. In genom dörren möts man av ett härligt ljusinsläpp som följer med en in i samtliga rum. Här har man lagt ett snyggt golv som sträcker sig vidare in i vardagsrum, sovrum och kök, mycket trevligt. En rymlig hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till höger om hallen finner man badrummet, ett stort badrum med ljusa kulörer på väggarna och lite mörkare på golvet. Utrustat med wc, dusch med duschdörrar, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och spotlights samt en handdukstork. Lite längre fram finner man sovrummet, ett mysigt sovrum med plats till en dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Ett rum med karaktär och charm med de gråmålade väggarna.

Vardagsrummet är öppet och ljust som naturligt blir bostadens mittpunkt med det fina genomgående golvet, vitmålade väggar och mycket ljusinsläpp. Stora umgängesytor som plats till ett större matbord och en soffgrupp med tv-bänk. Vidare in ligger köket som är i anslutning till matsalen som gör att man kan laga mat samtidigt som man kan vara social med gästerna. Köket går i vita luckor med en mörkare laminat bänkskiva och ett vitt stänkskydd av mosaik. Maskinell utrustning som spis, ugn, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys.

Genom vardagsrummet når man hallen som har en stilren trappa som tar dig upp till ovanplanet. Ovanplanet är mysigt och det finns plats till massor av förvaring då de erbjuder ett mindre allrum men även ett sovrum i bra storlek. Tillräckligt stort för en dubbelsäng, skrivbord och förvaring.

Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till allt vad Ekeby har att erbjuda. Livsmedelsbutiker, skolor, pizzerior, apotek, vårdcentral, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg som underlättar er vardag men även enkelt att ta sig runt med bil om man arbetar utanför. Ett område att trivas i!

En bostad som bara måste upplevas på plats för att känna in hur stort det egentligen är med sin genomtänkta planlösningen och fina tomt.


Boarea/biarea
80/25 kvm
Driftkostnad
37 321 kr/år
Tomtarea
561 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-03-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.