Åkertegsvägen 1 / Kiaby / Fjälkinge / Kristianstad

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
29 172 kr/år
Tomtarea
1 256 kvm
Rum
5 rum (2-5 sovrum)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkertegsvägen såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på Åkertegsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kiaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Åkertegsvägen 1. En mycket välskött enplansvilla i originalskick uppförd 1981. Här väntar en tilltalande planlösning med sovrum, allrum, badrum och kök på entréplan. Källarvåningen rymmer ett allrum, en traditionell gillestuga i vinkel med eldstad samt ytterligare ett rum med stora möjligheter. Vad sägs om ett pingisrum, biorum etc? Dessutom en toalett, tvättstuga och förråds-samt förvaringsmöjligheter.
Utvändigt väntar en carport, förråd, en stor uteplats i söderläge, en mindre stenbelagd frukostplats vid entrén och en stor och välskött trädgård. Villan är förbesiktigad! Önskar du/ni ett lantligt läge i en ort med närhet till badplats vid Oppmannsjön med endast 1,5 mil till Kristianstad, förskola, fritidshem och skola upp till årskurs 6, underbar natur och kollektivtrafik mot Kristianstad kanske du/ni har hittat rätt?
Välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration