Megalitvägen 62

Megalitvägen 62

Slutpris

1 500 000 kr


Fjälkinge— Kristianstad

Megalitvägen 62


Slutpris
1 500 000 kr

Fjälkinge— Kristianstad

En plan med uterum på lugnt område!

Här njuter du i lugn och trivsam miljö i radhusboende med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga tid och energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Allt i ett plan med uteplats på såväl framsida som baksida och ett härligt uterum! Lägenheten, som renoverades 2003 och har en boyta om 94 kvm, är rymlig och ljus samt erbjuder öppen planlösning mellan kök och rejält vardagsrum med goda sällskapsytor. Två sovrum är idag ett stort rum perfekt för såväl sovrum som tv-rum. Sovrum, helkaklat duschrum och en gästtoalett, tvättrum och utgång till uterum från kök som leder till stensatt uteplats.
Till lägenheten hör två förråd. Bostadsrättsföreningen Megaliten är en stabil förening med god ekonomi.
Lugnt och barnvänligt område med ny lekplats och förskola mittöver. Gångavstånd till mataffär, skola samt bra bussförbindelser. Här har du närhet till Fjälkinge backes naturreservat med trevliga promenadspår. Med bilen når du snabbt Kristianstad och C4 shopping med stort utbud. Varmt välkommen på visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
4 283 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-07

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna radhus på Megalitvägen såldes av oss 2021-04-07. Se alla våra försäljningar i Fjälkinge samt även på Megalitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.