Österslövsvägen 4

Österslövsvägen 4

Slutpris

2 700 000 kr


Fjälkinge— Kristianstad

Österslövsvägen 4


Slutpris
2 700 000 kr

Fjälkinge— Kristianstad

Modern familjevilla!

Med ett inbjudande intryck, såväl exteriört som interiört, välkomnar denna fina familjevilla dig till ditt nya hem. Villan är rena familjedrömmen med ett stort vardagsrum och kök med öppen planlösning vilket ger stora sociala ytor. Från vardagsrummet nås det härliga uterummet som sedan övergår till ett trevligt trädäck. Det snygga köket i ek kommer från Ballingslöv. Villan rymmer också tre bra sovrum samt en helkaklad toalett. En trappa ner finns gillestuga, sovrum, tvättstuga, förråd och till sist ett lyxigt badrum med bubbelbadkar, bastu, dusch och toalett. Förgyll kyliga kvällar med ett härligt bad eller bastubad efter en lång arbetsdag. Utvändigt väntar en lättskött och tilltalande trädgårdstomt som dessutom är helt insynsskyddad. Bilen parkerar du i garaget eller i carporten och det finns ytterligare plats för flera bilar på uppfarten. Här bor du med närhet till förskola, lekplats, mataffär och bara en kort promenad bort från fantastisk natur. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
104/127 kvm
Driftkostnad
30 252 kr/år
Tomtarea
978 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.