Trohetsvägen 2

Trohetsvägen 2

Slutpris

3 250 000 kr


Förslöv— Båstad

Trohetsvägen 2


Slutpris
3 250 000 kr

Förslöv— Båstad

FANTASTISKT FIN FAMILJEVILLA I ETT LUGNT OMRÅDE!

Välkomna till Trohetsvägen 2 som är en 1-1/2 plans villa om 156 kvm med hela 5 väldisponerade sovrum, byggd 2007 beläget i ett lugnt och barnvänligt område.

Ett ytterst välplanerat hem på lugn gata med stor tomt med en gruslagd uppfart med carport, förråd och en välskött stor trädgård, perfekt för en barnfamilj. Stora fönsterpartier och genomgående planlösning låter bostaden präglas av härligt ljus och trivsam rymd. Modern öppen planlösning med spatiöst vardagsrum för sociala tillställningar som kan inredas med soffgrupp och matbord. Genom vardagsrummet når man husets trädgård med ett fint stort trädäck som sedan går över till den stora gräsmattan, möjligheternas trädgård. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet med plats till matbord. Fint kök med vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva som snyggt bryter av det ljusa. Ett praktiskt kök för den som gillar att laga mat. I anslutning till köket ligger grovköket som är utrustad med arbetsbänk med vask, tvättmaskin och torktumlare med en egen utgång. smidigt efter att man handlat mat och parkerar bilen precis utanför grovköksentrén. På första plan finns det två sovrum och på ovanvåningen tre väldisponerade sovrum. Vill man att rummen ska vara större än de är idag kan man med enkla medel ta ner väggen mellan sovrummen på ovanvåningen om man inte är i behov av fem sovrum. Att det finns ett badrum på vardera plan är otroligt praktiskt, badkar där nere och dusch där uppe.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område på en hörntomt som gör att man får ett av områdets största tomter. Förslöv är en omtyckt by i Båstadskommun som ligger otroligt bra strategiskt då det ligger mellan Båstad och Ängelholm. Det finns god service och kommunikation med bra bussförbindelser, tågstation till två livsmedelsbutiker, bageri, brandstation, bensinmack med bilverkstad, frisörsalonger, träningsanläggning, dagis, skolor från förskola till högstadiet. Aktiviteter finns det gott om, en engagerad fotbollsförening med flera fotbollsplaner, innebandy och tennis med flera. I Förslöv får man en trygg uppväxt, välkomna till visning, ni bokar er genom mäklaren, Pontus antingen genom pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
25 120 kr/år
Tomtarea
1 134 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-05-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Trohetsvägen såldes av oss 2019-05-30.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.