Komstad 1610 / Komstad / Gärsnäs / Simrishamn

Gedigen skånelänga

Slutpris
3 725 000 kr
Boarea
185 kvm
Driftkostnad
28 556 kr/år
Totalareal
2 267 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-12-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Komstad såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Gärsnäs samt även på Komstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Komstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mindre grusväg leder fram till denna gedigna skånelänga, med ursprung från 1700-talet, som ligger skyddat och privat i det kuperade landskapet. Läget blir speciellt då längan ligger i en dal som ger ett skönt lugn, en påtaglig rofullhet och en utsikt som domineras av himmel och fält. Bostaden har en annorlunda planlösning med trivsamma sällskapsrum, lantligt kök, flera eldstäder, vackra takbjälkar som varvas med öppet upp i nock samt trägolv och slipade vackra stengolv av traktens berömda sten. Här finns gott om plats för gäster och två duschrum varav ett med bastu. Utemiljön uppfyller de flesta önskningarna; den sköna frukostplatsen med morgonsol, innergården i söderläge och den, på norra delen av den stora gräsytan, lummiga platsen med kvällssol. På kort avstånd finns grannbyn Gärsnäs med bra service och kommunikationer vilket gör vardagslivet lätt och bekvämt. Det är lika nära till Simrishamn som till Tomelilla och man har bekvämt cykelavstånd till Gylleboskogens omväxlande natur och badvänliga sjö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration