Sök Meny
Såld

Gärsnäs - Gyllebo / Lindövägen 6

NATURSKÖNT OCH ROGIVANDE. Bekvämt hus i ett plan med allrum, matplats och kök i öppen planlösning. Här finns tre sovrum varav ett större med utgång till egen liten uteplats. Allrum ansluter till stort trädäck i vinkel med huset, både söder och västerläge. Pelletskamin ger skön värme under årets svalare dagar. Hörntomt med höga träd och buskar i tomtgräns vilket gör det skyddat och privat. Närområdet domineras av skog och sjö. Vid sjön finns badbrygga, grillplats och möjligheter till fiske, i skogen finns fina motionsslingor.

Sponsrade länkar
Gärsnäs / Gyllebo
Lindövägen 6
Slutpris: 1 500 000 kr
Boarea: 67 kvm
Driftkostnad: 13 075 kr/år
Tomtarea: 1 551 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / / Gärsnäs / Lindövägen