Pumpvägen 15

Pumpvägen 15

Slutpris

4 700 000 kr


Komstad— Gärsnäs— Simrishamn

Pumpvägen 15


Slutpris
4 700 000 kr

Komstad— Gärsnäs— Simrishamn

Länga med ateljé, gästhus & mark / en rogivande plats med många möjligheter

I utkanten av byn Komstad leder en rak grusväg över det typiskt skånska åkerlandskapet fram till huset vars framsida med grusplan, stenläggning och rabatter vetter mot söder. Bortom den uppvuxna trädgården med vackra perennrabatten som ger färgsprakande blomning från tidig vår till sen höst, breder en naturskön dal ut sig som är full av fågel och djurliv. På andra sidan dalen höjer sig Listarumsåsen som sträcker sig ända bort till Gyllebosjöns strövområden och badplatser. En unik och avskild plats omgiven av egen ängsmark inramad av vackra naturstensmurar och fantastiska vyer. I den prunkande trädgården finns många olika rum som skapar naturliga uteplatser för både avslappning och aktivitet. Här finns även en köksträdgård med jordgubbar, örter och plats för grönsaker. Bärbuskar och många olika fruktträd ger riklig skörd och äldre träd av olika art ger skydd och skugga. Den egna ängsmarken som idag är obesprutad vall lämpar sig för både odling och småskalig djurhållning. Huset byggdes om på 90-talet gällande kök, våtrum och installation av vattenburen golvvärme. På entréplan finns ett rymligt lantkök med stora arbetsytor samt sällskapsytor både i form av vardagsrum och en tillbyggnad med stora fönsterpartier mot en stor altan och utsikt över dalen. Ett garage på nedre botten har byggts om till ett utrymme som är öppet upp i nock som med sitt fina ljusinsläpp använts som både keramikverkstad, syateljé och repetitionslokal. Ett underbart rum som lockar till kreativitet och skapande och som lämpar sig för egen verksamhet. På övre plan ligger tre rum i fil som idag används som sovrum, allrum och kontor. På gården finns ett separat gästhus med enkelt kök, badrum med dusch, allrum och sovloft. Uteplatsen bakom gästhuset är den bästa platsen för att se solnedgången bortom dalen och åsen. Komstad ligger i mitten av Österlen nära till både större samhällen och mindre byar med mycket kultur, konst, kaféer och matställen.


Boarea/biarea
101/87 kvm
Driftkostnad
31 519 kr/år
Tomtarea
16 600 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-03-18

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Pumpvägen såldes av oss 2022-03-18. Se alla våra försäljningar i Gärsnäs samt även på Pumpvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.