Stationsgatan 5 / Östra vemmerlöv / Gärsnäs / Simrishamn

Karaktärshus på stor sluttningstomt

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
160/90 kvm
Driftkostnad
26 955 kr/år
Totalareal
1 255 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Stationsgatan såldes av oss 2019-11-05. Se alla våra försäljningar i Gärsnäs samt även på Stationsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra vemmerlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Karaktärshus med lugnt läge i lilla byn Östra Vemmerlöv. Huset är delvis renoverat från 2017 och då bl a installation av värmepump, nya 3-glas fönster, ny el, bad/tvättrum, kök samt målad fasad. Stor trädgårdstomt gör att man kan uppfatta det som en "dubbeltomt" då den rymmer även den stora sidobyggnaden. Skyddad innerträdgård med uteplatser i söderläge. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul p.g.a att säljaren inte själv bott i huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Östra Vemmerlöv

Många drar ett likhetstecken mellan Gyllebo och Ö. Vemmerlöv, men det är riktigare att kalla byn vid kyrkan för Ö. Vemmerlöv och husen kring Gyllebosjön för Gyllebo.

Sevärdheter

På en holme i den vackra bad- och fiskesjön Gyllebosjön ligger ruinerna av en gammal medeltida borg och det privatägda Gyllebo slott med tillhörande ridanläggning. Slottsruinen ligger på privat mark, men parken är öppen på söndagar kl. 10-12.

Miljö

I skogarna som omger sjön vandrar många året om och vintertid när isarna bär är det många som passar på att åka skridskor. Söder om sjön och ända upp till gamla järnvägsstationen Gyllebo sjö (där man också kan köra dressin) finns ett populärt område med fritidsbebyggelse, men också här och där året runt-hus. Det är mycket skog, både lövskog och blandskog norr om Ö. Vemmerlöv. I och kring byn finns en hel rad livskraftiga företag av skilda slag. Avståndet till gourmetkrogen och hotellet i Karlaby, Karlaby kro, är ett par kilometer.

Service

Närmaste större ort med service som skola och affär är Gärsnäs, en halvmil åt sydväst, men det är nära till Simrishamn också, knappa milen.

Kommunikation

Bussförbindelse norrut mot Rörum och österut mot Simrishamn finns i byn.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.