Diamantvägen 18 / Häljarp / Landskrona

Hörntomt med härlig uteplats

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
176/56 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
807 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-02-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Diamantvägen såldes av oss 2017-02-15. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Diamantvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 1,5-plansvilla på generöst tilltagen hörntomt i lugnt, avskilt läge i anslutning till skogsparti. Tillsammans med uppväxt, lummig vegetation som omgärdar tomten erhålls både insynsskydd och en privat känsla. Två härliga uteplatser på husets fram- och baksida erbjuder såväl pool och uterum som vackra planteringar, smakfulla stenläggningar, odlingsmöjligheter och en rejäl gräsmatta.

Husets sociala mittpunkt utgörs av det totalrenoverade köket som i en öppen planlösning förenats med matplats och vardagsrum. Dessutom fyra sovrum, allrum och två badrum samt en groventré med exklusiv känsla som renoverades samtidigt som köket. Rymligt garage om 36 kvm i anslutning till stor uppfart med plats för flera bilar.

Gångavstånd till skola och idrottsanläggning samt cykelavstånd till närbutik, pizzeria och pågatågstation.

OBS! Kontakta mäklaren för bokning av visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration