Kanelrosgården 6 / Häljarp / Kanelrosgården / Häljarp / LANDSKRONA

5-rumsvilla med uterum & trädgård i söderläge

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea/biarea
115/55 kvm
Avgift
7 050 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kanelrosgården såldes av oss 2018-04-13. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Kanelrosgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp / Kanelrosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5-plans bostadsrättsvilla i familjeidylliska Häljarp med inredd vind som erbjuder ett extra sovrum och härlig trädgård i söderläge. Dessutom golvvärme i samtliga rum på entréplanet inklusive det inglasade uterummet samt stort, uppvärmt garage.

Planlösningen fördelar sig på ett luftigt, rymligt gavelkök i anslutning till grovkök/tvättstuga, ett stort, rymligt vardagsrum med utrymme för större matplats samt 4 sovrum i varierade storlek.

Barnvänligt område med begränsad biltrafik samt direkt närhet till lekplats.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen, pizzeria samt spelbutik. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse. Större matbutiker i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration