Slånbärsgården 17

Slånbärsgården 17

Slutpris

3 060 000 kr


Häljarp— Landskrona

Slånbärsgården 17


Slutpris
3 060 000 kr

Häljarp— Landskrona

På en lummig, vacker hörntomt som vetter mot Saxån finner man denna välhållna och väldisponerade 1,5-plansvilla med 4 sovrum och stora öppna ytor. Kök, matrum och vardagsrum förenas i en halvöppen planlösning på dryga 160 kvm som kompletteras av det inglasade uterummet med utgångar från såväl kök som matrum. Entréplanet erbjuder även två sovrum, ett nyligen renoverat badrum samt grovkök/tvättstuga som även nyttjas som entré. På ovanvåningen fördelar sig ytan på ett större allrum, två gavelsovrum samt ett badrum. Ett gediget trädgårdsintresse har bidragit till att skapa en ytterst inbjudande och vacker tomt med anlagda planteringar, konstinstallationer och flera njutbara uteplatser. Möjlighet finns att anlägga fler eller annorlunda uteplatser efter behov och önskemål.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen, pizzeria samt spelbutik ligger endast några minuters gångväg bort. Även Öresunds golfbana, som man ser från huset, ligger i närheten. Större matbutiker i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
133/20 kvm
Driftkostnad
22 750 kr/år
Tomtarea
580 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-09

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på slånbärsgården såldes av oss 2017-09-09. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på slånbärsgården.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.