Sök Meny
Såld

Simrishamn / Hammenhög / Mariedalsvägen 11

Praktisk enplansvilla

Med barnvänligt läge nära fritidsbad och idrottsplats ligger denna enplansvilla med inredd källare. Stort sällskapsrum i öppen planlösning med kök. Nytt kök och duschrum 2010 - Smedstorpskök i vitlaserad björk och med svarta granitbänkar, duschrummet med klinkergolv och kaklade väggar. Vidbyggt trädäck i anslutning till både kök och sovrum. I källarplan allrum med öppen spis. Dusch och bastu. Trädgård mot öster med gräsmatta och anlagd uteplats med sol från morgon till kväll. Framsidan mot gatan är praktiskt stensatt. Treglasfönster. Vidbyggt garage. Hammenhög är en levande by med bra serviceutbud.

Sponsrade länkar
Simrishamn / Hammenhög
Mariedalsvägen 11
Slutpris: 1 600 000 kr
Boarea/biarea: 115/149 kvm
Driftkostnad: 27 416 kr/år
Tomtarea: 934 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2016-12-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Hammenhög / Mariedalsvägen