Mariedalsvägen 11 / Hammenhög / Simrishamn

Praktisk enplansvilla

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
115/149 kvm
Driftkostnad
27 416 kr/år
Tomtarea
934 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Mariedalsvägen såldes av oss 2016-12-01. Se alla våra försäljningar i Hammenhög samt även på Mariedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammenhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med barnvänligt läge nära fritidsbad och idrottsplats ligger denna enplansvilla med inredd källare. Stort sällskapsrum i öppen planlösning med kök. Nytt kök och duschrum 2010 - Smedstorpskök i vitlaserad björk och med svarta granitbänkar, duschrummet med klinkergolv och kaklade väggar. Vidbyggt trädäck i anslutning till både kök och sovrum. I källarplan allrum med öppen spis. Dusch och bastu. Trädgård mot öster med gräsmatta och anlagd uteplats med sol från morgon till kväll. Framsidan mot gatan är praktiskt stensatt. Treglasfönster. Vidbyggt garage. Hammenhög är en levande by med bra serviceutbud.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration