Kronovallsgatan 2

Kronovallsgatan 2

Slutpris

1 650 000 kr


Mariastaden— Helsingborg

Kronovallsgatan 2


Slutpris
1 650 000 kr

Mariastaden— Helsingborg

MODERN FIN TVÅA MED BALKONG!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina tvåa på 59 välplanerade kvm som har balkong och når Mariastadens utbud genom promenadavstånd!

Bostaden erbjuder två rum och kök med ett genomgående ljust parkettgolv där man verkligen tänkt på förvaringen i form av garderoben och stora förrådet som nås från hallen, samt walk-in-closet i sovrummet. Sovrummet är väldisponerat med plats till dubbelsäng. Att det finns ett fönster i walk-in-closeten ger er möjlighet att inreda det som ett kontor samtidigt som man får plats med sina plagg. Hallen delar av de sociala och privata rummen. Stort och modernt badrum med spotlights som är inrett med ljusa och mörkare kulörer på kaklet. Badrummet är uppdelat där ena sidan är för tvätt med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med skåp ovanför. Praktiskt och bekvämt att kunna tvätta i sin bostad. Andra sidan finner man duschen, wc och kommoden.

Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med utgång till balkong som bildar ett härligt ljusinsläpp och en rymd som gör att rummet känns större. Lättmöblerat som kan inredas med både stor soffgrupp och matbord. Ett stilrent kök från Vedum som går i gråa luckor tillsammans med en ljus bänkskiva och kakel ovanför. Ett kök som gör det kul att laga mat samtidigt som man kan vara social med gästerna. De rostfria vitvarorna från Siemens smälter in fint till de köksluckorna. Till ugnen och diskmaskinen har man wifi som underlättar er vardag där ni smidigt kan styra dessa från en app i er mobil. Balkongen är möblerbar med både soffgrupp och tillhörande bord som ligger i ett härligt läge.

I Mariastaden bor ni lugnt och naturnära med närhet till Helsingborgs centrum, havet och grönskande Pålsjö skog. Ett område som tagit fart ordentligt de senare åren och utvecklats till en populär stadsdel i Helsingborg där man på promenadavstånd når allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsaffärer, träningsanläggningar, bensinstation, tågstation, bussförbindelser, apotek, vårdcentral och mycket mer.


Boarea
59 kvm
Avgift
3 936 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kronovallsgatan såldes av oss 2020-02-01. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kronovallsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.